Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3oh 3 Songtekst: freak your mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3oh 3 - freak your mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van freak your mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3oh 3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3oh 3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals freak your mind .

Origineel

Heartless vagabond Fresh from out of town I, I'm looking for a new high Someone to help me get by Barstool veteran Liquid medicine You, you found me at a good time Tonight you can be all mine (You can be all mine) Don't gotta be no centerfold For me to want to take you home If your heart is beating Let me freak your body baby Don't have to be the perfect ten For us to be more than friends If your heart is beating Let me freak your body baby But first, I'mma freak your mind Cold kiss, deviant Dark room telling no lies We're sitting in the black light Painting on you with a flashlight I don't care what you want from life Only care what you are tonight You are beauti-beauti-beautiful You are beauti-beauti-beautiful Don't gotta be no centerfold For me to want to take you home If your heart is beating Let me freak your body baby Don't have to be the perfect ten For us to be more than friends If your heart is beating Let me freak your body baby But first, imma freak your mind I don't care what you want from life Only care what you are tonight You are beauti-beauti-beautiful You are beauti-beauti-beautiful I don't care what you want from life Only care what you are tonight You are beauti-beauti-beautiful You are beauti-beauti-beautiful Don't gotta be no centerfold For me to want to take you home If your heart is beating Don't have to be the perfect ten For us to be more than friends If your heart is beating, beating, beating, beating Let me freak your body baby Let me freak your Let me freak your body baby Let me freak your body baby But first, I'mma freak your mind I don't care what you want from life Only care what you are tonight You are beauti-beauti-beautiful You are beauti-beauti-beautiful

 

Vertaling

Harteloze zwerver Vers van buiten de stad Ik, ik ben op zoek naar een nieuwe high Iemand om me te helpen rond te komen Barkruk veteraan Vloeibaar medicijn Jij, je hebt me op een goed moment gevonden Vanavond kun je helemaal van mij zijn (Je kunt helemaal van mij zijn) Je hoeft geen centerfold te zijn Dat ik je mee naar huis wil nemen Als je hart klopt Laat me je lichaam gek maken, schat Ik hoef niet de perfecte tien te zijn Voor ons om meer te zijn dan vrienden Als je hart klopt Laat me je lichaam gek maken, schat Maar eerst maak ik je gek Koude kus, afwijkend Donkere kamer zonder leugens We zitten in het zwarte licht Op jou schilderen met een zaklamp Het kan me niet schelen wat je van het leven wilt Geef er alleen om wat je bent vanavond Je bent beauti-beauti-mooi Je bent beauti-beauti-mooi Je hoeft geen centerfold te zijn Dat ik je mee naar huis wil nemen Als je hart klopt Laat me je lichaam gek maken, schat Ik hoef niet de perfecte tien te zijn Voor ons om meer te zijn dan vrienden Als je hart klopt Laat me je lichaam gek maken, schat Maar eerst, maak me gek Het kan me niet schelen wat je van het leven wilt Geef er alleen om wat je bent vanavond Je bent beauti-beauti-mooi Je bent beauti-beauti-mooi Het kan me niet schelen wat je van het leven wilt Geef er alleen om wat je bent vanavond Je bent beauti-beauti-mooi Je bent beauti-beauti-mooi Je hoeft geen centerfold te zijn Dat ik je mee naar huis wil nemen Als je hart klopt Ik hoef niet de perfecte tien te zijn Voor ons om meer te zijn dan vrienden Als je hart klopt, klopt, klopt, klopt Laat me je lichaam gek maken, schat Laat me je gek maken Laat me je lichaam gek maken, schat Laat me je lichaam gek maken, schat Maar eerst maak ik je gek Het kan me niet schelen wat je van het leven wilt Geef er alleen om wat je bent vanavond Je bent beauti-beauti-mooi Je bent beauti-beauti-mooi