Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3oh 3 Songtekst: give me something to remember

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3oh 3 - give me something to remember ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give me something to remember? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3oh 3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3oh 3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give me something to remember .

Origineel

I am the sweat that glows under the moonlight You are the heat that hovers on a June night If only I could stay awake I'd watch you drive away for good You don't know the words to say, to say We burn quick on the edge of a match We live fast 'cause there's nothing that's forever So drive off and don't ever look back But give me something, something to remember We are the smoke stacks reaching for the sky Yeah yeah, we light a cigarette and watch the stars die If only I could stay awake I'd watch you drive away for good You don't know the words to say, to say We burn quick on the edge of a match We live fast 'cause there's nothing that's forever So drive off and don't ever look back But give me something, something to remember We kill the night like a firework sky We go hard 'cause we know it's now or never So break free and go chasing that high But give me something, something to remember So we drive up the mountain that they call Flagstaff You and I, we say goodbye where the power lines crash We burn quick on the edge of a match We live fast 'cause there's nothing that's forever So drive off and don't ever look back But give me something, something to remember We kill the night like a firework sky We go hard 'cause we know it's now or never So break free and go chasing that high But give me something, something to remember

 

Vertaling

Ik ben het zweet dat gloeit onder het maanlicht Jij bent de hitte die zweeft op een nacht in juni Kon ik maar wakker blijven Ik zou je voorgoed zien wegrijden Je kent de woorden niet om te zeggen, om te zeggen We branden snel aan de rand van een wedstrijd We leven snel omdat er niets voor altijd is Rijd dus weg en kijk nooit meer achterom Maar geef me iets, iets om te onthouden Wij zijn de rookstapels die naar de hemel reiken Ja ja, we steken een sigaret op en kijken hoe de sterren sterven Kon ik maar wakker blijven Ik zou je voorgoed zien wegrijden Je kent de woorden niet om te zeggen, om te zeggen We branden snel aan de rand van een wedstrijd We leven snel omdat er niets voor altijd is Rijd dus weg en kijk nooit meer achterom Maar geef me iets, iets om te onthouden We doden de nacht als een vuurwerkhemel We gaan hard omdat we weten dat het nu of nooit is Dus ontsnap en ga zo hoog achternazitten Maar geef me iets, iets om te onthouden Dus rijden we de berg op die ze Flagstaff noemen Jij en ik, we nemen afscheid van de hoogspanningslijnen We branden snel aan de rand van een wedstrijd We leven snel omdat er niets voor altijd is Rijd dus weg en kijk nooit meer achterom Maar geef me iets, iets om te onthouden We doden de nacht als een vuurwerkhemel We gaan hard omdat we weten dat het nu of nooit is Dus ontsnap en ga zo hoog achternazitten Maar geef me iets, iets om te onthouden