Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3oh 3 Songtekst: hear me now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3oh 3 - hear me now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hear me now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3oh 3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3oh 3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hear me now .

Origineel

Aye-ay-ay Left field, call it Babe Ruth, ball it Your boyfriend's got a cauliflower dick and I'm an alcoholic So sue me Who you, Judge Judy? Stacking the rubies, if life was a movie, then you could just call me The Goonies You're not relevant, trolling on the Internet No respect Haven't moved out of your parents' basement yet Big Nat,e on with the beat that's going to break your neck (Yeah, you can hear me now) Can you hear me now? Can you hear me now? If you like it loud, we can make it loud Can you hold it down? Cause we can hold it down Aye-ay-ay Yeah, you can hear me now Aye-ay-ay Aye-ay-ay Aye-ay-ay Aye-ay-ay Yeah, you can hear me now Turn it up, turn it up to eleven Blow this bitch, blow this bitch straight to heaven Drop the big beat, so they gotta listen Aye-ay-ay Yeah, you can hear me now We're just a couple of weirdos Coming to your city sending bass into your earlobes Like your bleached out hairdos We glowing in the dark, got the spark, 'bout to flare the fuse That's just how we do Geronimo, parachute, skydiving off your parents' roof, 100 proof Saw the magician's assistant in here like who the fuck are you? Who the fuck are you? Who the fuck are we? We be the dudes who juste over to water the lawn We don't say hi, we juste over to walk your dog We nice like that, we super nice like that (Yeah, you can hear me now) Can you hear me now? Can you hear me now? If you like it loud, we can make it loud Can you hold it down? Cause we can hold it down Aye-ay-ay Yeah, you can hear me now Aye-ay-ay Aye-ay-ay Aye-ay-ay Aye-ay-ay Yeah, you can hear me now Turn it up, turn it up to eleven Blow this bitch, blow this bitch straight to heaven Drop the big beat, so they gotta listen Aye-ay-ay Yeah, you can hear me now Yeah, you can hear me now Can you hear me now? Can you hear me now? If you like it loud, we can make it loud Can you hold it down? Cause we can hold it down Aye-ay-ay Yeah, you can hear me now Aye-ay-ay Aye-ay-ay Aye-ay-ay Aye-ay-ay Yeah, you can hear me now Turn it up, turn it up to eleven Blow this bitch, blow this bitch straight to heaven (Yeah, you can hear me now) Drop the big beat, so they gotta listen Aye-ay-ay Yeah, you can hear me now Yeah, you can hear me now

 

Vertaling

Aye-ay-ay Links veld, noem het Babe Ruth, bal het Je vriend heeft een bloemkoollul en ik ben alcoholist Dus klaag me aan Wie ben je, rechter Judy? De robijnen stapelen, als het leven een film was, dan zou je me gewoon The Goonies kunnen noemen Je bent niet relevant, trollen op internet Geen respect Ben nog niet uit de kelder van je ouders vertrokken Big Nat, ga maar door met het ritme dat je nek zal breken (Ja, je kunt me nu horen) Kan je me nu horen? Kan je me nu horen? Als je het luid vindt, kunnen we het luid maken Kunt u het vasthouden? Omdat we het kunnen tegenhouden Aye-ay-ay Ja, je kunt me nu horen Aye-ay-ay Aye-ay-ay Aye-ay-ay Aye-ay-ay Ja, je kunt me nu horen Zet het harder, zet het op tot elf Blaas deze teef, blaas deze teef rechtstreeks naar de hemel Laat de big beat vallen, zodat ze moeten luisteren Aye-ay-ay Ja, je kunt me nu horen We zijn maar een paar gekken Naar je stad komen en bas in je oorlellen sturen Zoals je gebleekte kapsels We gloeiden in het donker, kregen de vonk en begonnen de lont te laten branden Zo doen we het Geronimo, parachute, parachutespringen van het dak van je ouders, 100 bewijs Zag de assistent van de tovenaar hier zoals wie ben jij? Wie ben je verdomme? Wie zijn wij? Wij zijn de dudes die net komen om het gazon water te geven We zeggen niet hallo, we gaan gewoon met je hond wandelen We zijn zo leuk, we zijn zo super aardig (Ja, je kunt me nu horen) Kan je me nu horen? Kan je me nu horen? Als je het luid vindt, kunnen we het luid maken Kunt u het vasthouden? Omdat we het kunnen tegenhouden Aye-ay-ay Ja, je kunt me nu horen Aye-ay-ay Aye-ay-ay Aye-ay-ay Aye-ay-ay Ja, je kunt me nu horen Zet het harder, zet het op tot elf Blaas deze teef, blaas deze teef rechtstreeks naar de hemel Laat de big beat vallen, zodat ze moeten luisteren Aye-ay-ay Ja, je kunt me nu horen Ja, je kunt me nu horen Kan je me nu horen? Kan je me nu horen? Als je het luid vindt, kunnen we het luid maken Kunt u het vasthouden? Omdat we het kunnen tegenhouden Aye-ay-ay Ja, je kunt me nu horen Aye-ay-ay Aye-ay-ay Aye-ay-ay Aye-ay-ay Ja, je kunt me nu horen Zet het harder, zet het op tot elf Blaas deze teef, blaas deze teef rechtstreeks naar de hemel (Ja, je kunt me nu horen) Laat de big beat vallen, zodat ze moeten luisteren Aye-ay-ay Ja, je kunt me nu horen Ja, je kunt me nu horen