Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3oh 3 Songtekst: holler til you pass out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3oh 3 - holler til you pass out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van holler til you pass out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3oh 3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3oh 3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals holler til you pass out .

Origineel

I'm a hit you from the back, I'm a hit you from the, I'm a hit you from the back, I'm a hit you from the, I'm a hit you from the back, I'm a hit you from the, I'm a hit you from the back and make you holler till you pass out [Repeat: x4] Holler back, holler back. If you got's a neat stash (give me half, give me half) And if you roll up on some cash (give me half, give me half) And if your mommas in the back (give me half, give me half) And you know I got the bass bat, bass bat, bass bat Bitches on the dick, give 'em 3oh!3, Poppin' motherfuckers like you know me Shining in the club with the goatee, Rollin' on the dubs like an OG. Get them hands cracking in the 3oh!3 Get them hands cracking in the 3oh!3 [Repeat: x3] Hey yeah, shake-shake your ass now, I'm a hit you from the back and make you holler till you pass out. [Repeat: x3] Hey yeah, shake-shake your ass now, I'm a hit you from the back and make you holler till you pass out. Bang bang, bang bang, motherfucking street slang [Repeat: x4] Is it getting hot in here or is it just me? [Repeat: x3] Is it getting hot in here or is it 3oh!3? You's a punk bitch if you don't know bout Boulder, Your girl's a freak, cause that's what I told her, You think you're tight, but my ice gets colder, In Baller-ado fight you with my soldiers, You know we clean, never smokin' that doja, The gang sign, cause that's what we all love. [Repeat: x3] Hey yeah, shake-shake your ass now I'm a hit you from the back and make you holler till you pass out. [Repeat: x3] Hey yeah, shake-shake your ass now, I'm a hit you from the back and make you holler till you pass out. Bang bang, bang bang, motherfucking street slang. Bang bang, bang bang, motherfucking street slang. Bang bang, bang bang, motherfucking street slang. Bang bang, bang bang, motherfucking street slang. Is it getting hot in here or is it just me? Is it getting hot in here or is it just me? Is it getting hot in here or is it just me? Is it getting hot in here or is it 3oh!3? Hey yeah, shake-shake your ass now, I'm a hit you from the back

 

Vertaling

Ik ben een hit van achteren, ik ben een hit van je, Ik ben een hit van achteren, ik ben een hit van je, Ik ben een hit van achteren, ik ben een hit van je, Ik raak je van achteren en laat je schreeuwen totdat je flauwvalt [Herhaal: x4] Roep terug, roep terug. Als je een nette voorraad hebt (geef me de helft, geef me de helft) En als je wat geld ophaalt (geef me de helft, geef me de helft) En als je moeder achterin zit (geef me de helft, geef me de helft) En weet je, ik heb de basknuppel, basknuppel, basknuppel Teven op de lul, geef ze 3oh! 3, Poppin 'klootzakken zoals je me kent Stralend in de club met de sik, Rollin 'op de dubs als een OG. Laat hun handen kraken in de 3oh! 3 Laat hun handen kraken in de 3oh! 3 [Herhaal: x3] Hey ja, schud je kont nu, Ik raak je van achteren en laat je schreeuwen totdat je flauwvalt. [Herhaal: x3] Hey ja, schud je kont nu, Ik raak je van achteren en laat je schreeuwen totdat je flauwvalt. Bang bang, bang bang, motherfucking straattaal [Herhaal: x4] Wordt het hier warm of ben ik het gewoon? [Herhaal: x3] Wordt het hier warm of is het 3oh! 3? Je bent een punk bitch als je Boulder niet kent, Je meisje is een freak, want dat is wat ik haar vertelde, Je denkt dat je strak bent, maar mijn ijs wordt kouder, In Baller-ado vecht je met mijn soldaten, Je weet dat we schoonmaken, nooit die doja roken, Het bendeteken, want daar houden we allemaal van. [Herhaal: x3] Hé ja, schud nu eens met je reet Ik raak je van achteren en laat je schreeuwen totdat je flauwvalt. [Herhaal: x3] Hey ja, schud je kont nu, Ik raak je van achteren en laat je schreeuwen totdat je flauwvalt. Bang bang, bang bang, motherfucking straattaal. Bang bang, bang bang, motherfucking straattaal. Bang bang, bang bang, motherfucking straattaal. Bang bang, bang bang, motherfucking straattaal. Wordt het hier warm of ben ik het gewoon? Wordt het hier warm of ben ik het gewoon? Wordt het hier warm of ben ik het gewoon? Wordt het hier warm of is het 3oh! 3? Hey ja, schud je kont nu, Ik ben een hit van achteren