Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3oh 3 Songtekst: hott

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3oh 3 - hott ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hott? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3oh 3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3oh 3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hott .

Origineel

I'm hot, baby, you're hot Oh, so why not? Baby, why not? Uh, uh, uh, I'm hot, baby, you're hot No, no, oh, why not? So baby, why not? Oh, yea, I'm hot, baby, you're hot Yea, yea, oh, why not? So baby, why not? Uh, uh, uh, I'm hot, baby, you're hot Oh, so why not? baby, why not? Gazes meeting in the middle of a dance floor My lips anticipating Come here and move it, baby, show me what you're made for Oh, so long that I've been waiting I'm sweating bullets, baby, don't know what to do now So hot in here, I'm fainting Like little children, baby, waiting for the school bell My fingers, finger painting And I know you wanted me My picture in a magazine You know, I was lookin' at you A table set just for two I know you wanted me My picture in a magazine You know, I was lookin' at you A table set just for two And I know you wanted me My picture in a magazine You know, I was lookin' at you A table set just for two I know you wanted me My picture in a magazine You know, I was lookin' at you A table set just for two And I know you wanted me My picture in a magazine You know, I was lookin' at you A table set just for two And I know you wanted me My picture in a magazine You know, I was lookin' at you A table set just for two

 

Vertaling

Ik ben heet, schat, je bent heet Oh, dus waarom niet? Baby, waarom niet? Uh, uh, uh, ik ben heet, schat, je bent heet Nee, nee, waarom niet? Dus schat, waarom niet? Oh, ja, ik ben heet, schat, je bent heet Ja, ja, waarom niet? Dus schat, waarom niet? Uh, uh, uh, ik ben heet, schat, je bent heet Oh, dus waarom niet? baby, waarom niet? Gazes ontmoeten elkaar midden op een dansvloer Mijn lippen anticiperen Kom hier en verplaats het, schat, laat me zien waarvoor je gemaakt bent Oh, zo lang dat ik heb gewacht Ik zweet kogels, schat, ik weet niet wat ik nu moet doen Zo heet hier, ik val flauw Zoals kleine kinderen, baby, wachtend op de schoolbel Mijn vingers, vingerverven En ik weet dat je me wilde Mijn foto in een tijdschrift Weet je, ik keek naar je Een tafel voor twee Ik weet dat je me wilde Mijn foto in een tijdschrift Weet je, ik keek naar je Een tafel voor twee En ik weet dat je me wilde Mijn foto in een tijdschrift Weet je, ik keek naar je Een tafel voor twee Ik weet dat je me wilde Mijn foto in een tijdschrift Weet je, ik keek naar je Een tafel voor twee En ik weet dat je me wilde Mijn foto in een tijdschrift Weet je, ik keek naar je Een tafel voor twee En ik weet dat je me wilde Mijn foto in een tijdschrift Weet je, ik keek naar je Een tafel voor twee