Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 3oh 3 Songtekst: i m noting to your party girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 3oh 3 - i m noting to your party girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m noting to your party girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 3oh 3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 3 van 3oh 3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m noting to your party girl .

Origineel

I'm noting to your party, girl. No, no, girl. I ain't gonnae to your party. No I ain't, girl. No, I'm noting to your party, girl. I'm not gonna make it over there, girl. I ain't gonna make it your party. Whooo, yeah. Why would I show up? Just to see what I cant have? Why don't you grow up? [Ohhh..] Dump your douche and get a man. It's all the same, [Ohhh..] Every time I see you there. I've gone insane, [Aww..] & Now I'm pulling out my hair. [Ohh..] Now baby, You're such a drag. [Ohh..] You tie me up and kick me down, [Ughh..] I'm getting mad [Ohh..] Go find yourself another clown. You poison me. [Ughh..] Your rich venom in my veins. You're boiling me.. [Aww..] & Now I'm penning in the pains. I don't know if I told you yet' but, uhhh' Yeah, I'm noting to your party, girl. Uh-uh, girl. No, no, I'm noting to your party. I'm not gonna make it over there. I'm not gonna make it your little get-together, baby. No, no, no I'm not gonnae to your fiesta, girl. I'm not gonna make it, girl.

 

Vertaling

Ik noteer je feestje, meid. Nee, nee, meisje. Ik ga niet naar je feestje. Nee, dat ben ik niet, meisje. Nee, ik noteer je feestje, meid. Ik haal het daar niet, meisje. Ik ga er geen feestje van maken. Whooo, ja. Waarom zou ik komen opdagen? Gewoon om te zien wat ik niet kan hebben? Waarom groei je niet op? [Ohhh ..] Dump je douche en zoek een man. Het is allemaal hetzelfde, [Ohhh ..] Elke keer als ik je daar zie. Ik ben gek geworden [Aww ..] & Nu trek ik mijn haar uit. [Ohh ..] Nu schat, Je bent zo slecht. [Ohh ..] Je bindt me vast en schopt me neer, [Ughh ..] Ik word boos [Ohh ..] Ga een andere clown zoeken. Je vergiftigt me. [Ughh ..] Je rijke gif in mijn aderen. Je kookt me .. [Aww ..] & Nu zit ik in de pijnen. Ik weet niet of ik het je al zei 'maar, uhhh' Ja, ik noteer je feestje, meid. Uh-uh, meisje. Nee, nee, ik noteer je feestje. Ik ga het daar niet redden. Ik ga er niet je kleine samenkomst van maken, schat. Nee nee nee Ik ga niet naar je feest, meisje. Ik red het niet, meisje.