Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 4arm Songtekst: blood of martyrs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 4arm - blood of martyrs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blood of martyrs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 4arm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 4 van 4arm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blood of martyrs .

Origineel

ANXIETYS WEB PANIC STARTS TO SET IN THE TIME TO TRUST'S AT HAND WHEN YOU SEE ME THERE KNOW THAT IT'S FOR YOU AND I'LL NO LONGER FEAR IT THEY'LL BEAT ME DOWN AND BREAK MY SKIN AN EFFORT TO DESTROY AND THOUGH I FEEL ALONE AND MINUTES FEEL LIKE DAYS MY HEART STILL PROSPERS THE BODY IS A SHELL THE SOUL MUST ENDURE UNTIL THE TIME'S OVER THOUGH HE TEMPTED BEFORE AND KNOWS HE CANNOT WIN THE LION'S HUNGRY THE THINGS I'VE DONE THROUGHOUT THIS LIFE HAVEN'T ALWAYS BEEN PURE AND THOUGH I'M UNDER THIS CLOUD MY DARKEST SHROUD THE LIGHT IS COMING AND SO I REACH FOR YOU MY HOUR OF NEED HAS COME NOW AND I NEED YOU SO LET ME DIE LIKE A MAN AND THE GLORY BE YOURS FOR I KNOW NOW MY PLACE IN YOU SO LET THEM HATE ME NOW AND LET THEM HURT ME NOW FOR I WILL NEVER CHANGE MY HEART AND THAT'S A SOLEMN VOW AND IF YOU SEE ME STANDING THERE KNOW IT'S NOT THE END I WILL LIVE INSIDE YOUR HEART UNTIL WE MEET AGAIN AND SO I REACH FOR YOU MY HOUR OF NEED HAS COME NOW AND I NEED YOU SO LET ME DIE LIKE A MAN AND THE GLORY BE YOURS FOR I KNOW NOW MY PLACE IN YOU IM HOME! TAKE ME NOW COZ I'M READY TO GO THESE ARE MY FINAL WORDS REGRET NOTHING IN THE FACE OF THIS FEAR ALL PAIN NOW DISAPPEARS I CAN TASTE THE DEATH INSIDE OF MY MOUTH IT'S OVERWHELMING, WIPE THE SWEAT FROM MY BROW AS IT GETS CLOSE I FEEL I WANT TO GIVE IN BUT MY HEART SCREAMS NOT YET! LIFE'S A GIFT GIVEN FREELY TO ALL MAKE THE CHOICE TO RISE OR FALL BEFORE YOU KNOW IT, IT IS TAKEN AWAY SO WHAT HAVE YOU DONE? TELL ME IT'S GETTING DARKER, I'M ABOUT TO PASS OUT MY BODY'S NUMB AS IT BEGINS TO SHUT DOWN MY LAST BREATH ESCAPES MY DYING BODY MY MIND SLEEPS NOW, MY HEART IS FREE..........

 

Vertaling

ANXIETYS WEB PANIEK BEGINT DE TIJD OM TE VERTROUWEN ALS JE MIJ ER ZIET WEET DAT HET VOOR JOU IS En ik zal het niet langer vrezen ZE zullen me verslaan en mijn huid breken EEN INSPANNING OM TE VERNIETIGEN En hoewel ik me alleen voel EN MINUTEN VOELEN ALS DAGEN MIJN HART NOG PROSPERS HET LICHAAM IS EEN SHELL DE ZIEL MOET DOORGAAN Totdat de tijd voorbij is GEDURENDE HIJ VÓÓR EN WEET DAT HIJ NIET KAN WINNEN DE LEEUW IS HONGERIG DE DINGEN DIE IK HEEL IN DIT LEVEN HEB GEDAAN ZIJN ALTIJD ZUIVER EN GEDAAN BEN IK ONDER DEZE WOLK MIJN DONKSTE SCHORT HET LICHT KOMT EN DUS BEREIK IK VOOR JOU MIJN UUR VAN BEHOEFTE IS NU GEKOMEN EN IK HEB JOU NODIG Dus laat me sterven als een man EN DE GLORIE IS VAN JOU VOOR IK WEET NU MIJN PLAATS IN JOU Dus laat ze me nu haten EN LAAT ZE ME NU KWETSEN Want ik zal mijn hart nooit meer veranderen EN DAT IS EEN SOLEMN-gelofte En als je me daar ziet staan WEET DAT HET NIET HET EINDE IS IK ZAL IN JE HART LEVEN Totdat we weer samenkomen EN DUS BEREIK IK VOOR JOU MIJN UUR VAN BEHOEFTE IS NU GEKOMEN EN IK HEB JOU NODIG Dus laat me sterven als een man EN DE GLORIE IS VAN JOU VOOR IK WEET NU MIJN PLAATS IN JOU IK BEN THUIS! NEEM ME NU COZ IK BEN KLAAR OM TE GAAN DIT ZIJN MIJN SLOTWOORDEN SPIJT NIETS IN HET GEZICHT VAN DEZE VREES ALLE PIJN verdwijnt nu IK KAN DE DOOD BINNENIN MIJN MOND proeven Het is overweldigend, veeg het zweet af van mijn broer Naarmate het dichterbij komt, voel ik dat ik wil binnenkomen MAAR MIJN HART SCHREEUWT NOG NIET! HET LEVEN IS EEN GESCHENK DAT VRIJ IS VOOR ALLEN MAAK DE KEUZE OM TE STIJGEN OF TE VALLEN VOORDAT U HET WEET, WORDT HET WEGGEMAAKT Dus wat heb je gedaan? VERTEL HET ME HET WORDT DONKERDER, IK GA OVER OM UIT TE PASSEN HET NUMMER VAN MIJN LICHAAM ALS HET BEGINT TE STOPPEN MIJN LAATSTE ADEM ONTSTAAT MIJN STERVENDE LICHAAM MIJN GEEST SLAPT NU, MIJN HART IS GRATIS ..........