Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 4arm Songtekst: my father s eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 4arm - my father s eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my father s eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 4arm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 4 van 4arm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my father s eyes .

Origineel

ITS OK, I KNOW THEY MADE YOU ITS NOT YOUR FAULT BUT IM CONFUSED ALL THE SAME BACK THEN, ALL I WANTED WAS THE TIME TO SHINE BUT THEY HELD YOUR EYES AND NOW I CANT REMEMBER A SINGLE TIME WE SPENT TOGETHER JUST YOU AND I YEARS PASS, NOW IM OLDER AND IM THE OPPOSITE OF EVERYTHING YOU ARE NOW TAKE WHAT YOU WANT FROM ME THE ASHES OF A CHILDS DREAM JUST DONT TAKE MY FATHERS EYES OFF ME THERES NO APOLOGY OR ANY WAY TO COMFORT ME SKELETONS OF HUMANITY HAVE CONQUERED TAKE DOWN, MASS HYSTERIA THE INFLUENCE OF POLITICAL DIMENTIA STONE COLD, NOTHING PROSPERS AND WERE THERE ONES WHO BREAK OUR BACKS AND FUEL THEIR GREED ILL BRING DISORDER AND MAKE WAVES JUST TO JUSTIFY THE LESSER KIND TOLERATE, NO LONGER SHOW YOU NOW HOW TO GO THROUGH LIFE ON HANDS AND KNEES I NEVER ASKED FOR THIS NEVER WANTED THIS BUT I NEED YOU NOW NOW TAKE WHAT YOU WANT FROM ME THE ASHES OF A CHILDS DREAM JUST DONT TAKE MY FATHERS EYES OFF ME THERES NO APOLOGY OR ANY WAY TO COMFORT ME SKELETONS OF HUMANITY HAVE CONQUERED YOU CANT TELL ME THIS IS HOW ITS SUPPOSED TO BE WASTED YEARS INSIDE YOUR HELL TILL I COULD NOT BREATH NO MORE, NO MORE, NO MORE, NO MORE!!!! ALL THIS SHITS JUST TOO DAMN MUCH NOW THINGS HAVE TO CHANGE BEEN FIGHTING SO LONG NOW EVERYTHINGS NUMB I MUST BREAK AWAY TAKE WHAT YOU WANT FROM ME THE ASHES OF A CHILDS DREAM JUST DONT TAKE MY FATHERS EYES OFF ME THERES NO APOLOGY OR ANY WAY TO COMFORT ME SKELETONS OF HUMANITY HAVE CONQUERED ITS NOT OK, I FUCKING HATE THIS SO SICK AND TIRED OF THE SAME OL SHIT DRAGGING ME DOWN ITS USELESS, A SICK JOKE IT SEEMS AND YOU SHOULD SEE YOURSELF THIS WAY ITS PATHETIC MY FATHERS EYES

 

Vertaling

HET IS OK, IK WEET DAT ZIJ JE HEBBEN GEMAAKT HET IS NIET UW FOUT, MAAR IK VERWORPDE HETZELFDE TERUG, ALLES WAT IK WIL WAS DE TIJD OM TE GLANZEN MAAR ZE HAD JE OGEN EN NU KAN IK HET NIET HERINNEREN EENMALIGE TIJD DIE WE SAMEN HEBBEN GEWOON, JULLIE EN IK JAAR GANG, NU BEN IK OUDER EN IK BEN DE TEGENOVER ALLES WAT JE NU BENT NEEM WAT JE VAN ME WILT DE AS VAN EEN KINDERDROOM NEEM GEEN MIJN VADERS OGEN VAN MIJ ER IS GEEN verontschuldiging OF EEN MANIER OM ME TE COMFORTEN SKELETTEN VAN DE MENSELIJKHEID ZIJN VEROVERD NEEM MEE, MASSA HYSTERIA DE INVLOED VAN POLITIEKE DIMENTIË STEEN KOUD, NIETS PROSPERS EN ER ZIJN ER DIE ONZE RUGZAKEN BREKEN EN HUN GROOT BRANDSTOF ZIEKTE STORING EN MAAK GOLVEN ENKEL DE MINDERE SOORT TOLEREREN, NIET MEER TOON U NU HOE DOOR HET LEVEN TE GAAN OP HANDEN EN KNIEËN IK HEB HIER NOOIT OM GEVRAAGD WIL DIT NOOIT MAAR IK HEB JE NU NODIG NU NEEM WAT JE VAN ME WILT DE AS VAN EEN KINDERDROOM NEEM GEEN MIJN VADERS OGEN VAN MIJ ER IS GEEN verontschuldiging OF EEN MANIER OM ME TE COMFORTEN SKELETTEN VAN DE MENSELIJKHEID ZIJN VEROVERD JE KAN ME NIET VERTELLEN ZO IS HET ZOU MOETEN ZIJN VERSPILDE JAREN BINNEN UW HEL TOT Ik kon niet ademen NIET MEER, NIET MEER, NIET MEER, NIET MEER !!!! AL DEZE SHITS ENKEL TE VEEL DAMN NU DINGEN MOETEN VERANDEREN Vecht nu al zo lang ALLES AANTAL IK MOET WEG BREUKEN NEEM WAT JE VAN ME WILT DE AS VAN EEN KINDERDROOM NEEM GEEN MIJN VADERS OGEN VAN MIJ ER IS GEEN verontschuldiging OF EEN MANIER OM ME TE COMFORTEN SKELETTEN VAN DE MENSELIJKHEID ZIJN VEROVERD HET IS NIET OK, ik neuk dit ZO Ziek en moe van dezelfde OL SHIT ME DRAGGEN Het is nutteloos, een zieke grap lijkt het EN JE MOET JEZELF ZIEN OP DEZE PATHETISCHE MANIER MIJN VADERS OGEN