Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 4arm Songtekst: raise a fist

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 4arm - raise a fist ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van raise a fist? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 4arm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 4 van 4arm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals raise a fist .

Origineel

WE CAN ALL ASPHYXIATE THE PROCESS FROM DOWN WITHIN OUR HOLES TYING DOWN DEPRESSIVE PUNCTURES THE BURDEN OF IT ALL AND WHEN THE WAR BEGINS MY HANDS SHAKE FOR DAYS STRIPPED OF OUR FINGERS THIS IS HOW IT STARTS I CAN'T BEGIN TO TELL YOU ALL THE TIMES I FELT LIKE SCREAMING YOU'RE NOT LIKE ME AT ALL YOUR STILL ASLEEP AND FUCKING DREAMING ALL I EVER WANTED WAS SOME PEACE BUT EVERYTHING DENIES IT AND NOW YOU'RE ASKING ME TO SMILE WHILE YOU SINK THE PINS IN PLEASE DON'T LEAVE ME BY MYSELF NOW IT AIN'T SAFE TO BE ALONE I FIND IT HARD TO FIND A SINGLE PURPOSE BUT I KNOW I MUST GO ON SEARCH REASONS IN A DARKENED DEAD PLACE DIG DEEP NOW SO I CAN SPIT IN IN YOUR FACE I CAN'T BEGIN TO TELL YOU ALL THE TIMES I FELT LIKE SCREAMING YOU'RE NOT LIKE ME AT ALL YOUR STILL ASLEEP AND FUCKING DREAMING ALL I EVER WANTED WAS SOME PEACE BUT EVERYTHING DENIES IT AND NOW YOU'RE ASKING ME TO SMILE WHILE YOU SINK THE PINS IN OH, IF I MAKE A STAND TO CRUSH THE WORLD AFTER ALL IT'S KILLING OUT THE MASTER PLAN YEAH, RAISE A FIST I WON'T BREAK YOUR FALL WHEN YOU'RE AT THE TOP THE ONLY WAY IS DOWN RISE UP AND CONQUER FED UP, NOW THEY'RE ASKING FOR IT I CAN'T BEGIN TO TELL YOU ALL THE TIMES I FELT LIKE SCREAMING YOU'RE NOT LIKE ME AT ALL YOUR STILL ASLEEP AND FUCKING DREAMING ALL I EVER WANTED WAS SOME PEACE BUT EVERYTHING DENIES IT AND NOW YOU'RE ASKING ME TO SMILE WHILE YOU SINK THE PINS IN

 

Vertaling

WE KUNNEN ALLES HET PROCES VERSTIKKEN VANUIT BINNEN ONZE GATEN DEPRESSIEVE PUNCTUREN AFTAPPEN DE LAST VAN ALLES EN WANNEER DE OORLOG BEGINT MIJN HANDEN SCHUDDEN DAGEN GESTREEPT VAN ONZE VINGERS ZO BEGINT HET IK KAN NIET BEGINNEN JE ALLE TIJDEN TE VERTELLEN DIE IK GELIEVE TE SCREAMEN JE HOUDT ER NIET VAN ME ALLE JE NOG IN SLAAP EN FUCKING DROMEN Alles wat ik ooit gewild heb was wat rust, maar ALLES ontkent het EN NU VRAAG JE ME TE GLIMLACHEN ALS JE DE PINS INVOEGT LAAT ME MIJ NU NIET VERLATEN HET IS NIET VEILIG OM ALLEEN TE ZIJN IK VIND HET HARD OM EEN ENKEL DOEL TE VINDEN MAAR IK WEET DAT IK MOET DOORGAAN ZOEK REDENEN OP EEN VERDONKELDE DODE PLAATS GRAAG NU DIEP Dus ik kan in je gezicht spugen IK KAN NIET BEGINNEN JE ALLE TIJDEN TE VERTELLEN DIE IK GELIEVE TE SCREAMEN JE HOUDT ER NIET VAN ME ALLE JE NOG IN SLAAP EN FUCKING DROMEN Alles wat ik ooit gewild heb was wat rust, maar ALLES ontkent het EN NU VRAAG JE ME TE GLIMLACHEN ALS JE DE PINS INVOEGT OH, ALS IK EEN STAND MAAK OM DE WERELD TE VERPLETTEREN NA ALLE DOODT HET HET MASTERPLAN UIT Ja, sta op met een vuist Ik zal je val niet breken WANNEER JE BOVEN BENT, IS DE ENIGE MANIER OMLAAG STIJG OP EN VEROVER FED UP, NU VRAAG JE HET IK KAN NIET BEGINNEN JE ALLE TIJDEN TE VERTELLEN DIE IK GELIEVE TE SCREAMEN JE HOUDT ER NIET VAN ME ALLE JE NOG IN SLAAP EN FUCKING DROMEN Alles wat ik ooit gewild heb was wat rust, maar ALLES ontkent het EN NU VRAAG JE ME TE GLIMLACHEN ALS JE DE PINS INVOEGT