Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 4ever Songtekst: tu amor es luz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 4ever - tu amor es luz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tu amor es luz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 4ever! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 4 van 4ever en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tu amor es luz .

Origineel

Prebo el sabor de tus labios y no puedo explicar lo que siento hasta el alma m me tiembla con tus besos. Al despertar a tu lado eso despertar en un sueo no hay palabras que describan lo que siento hay. Cuando te miro mi amorcito siento mi corazoncito que se para, no puedo respirar. Es tan bonito yo tenerte aqu en mis brazos corazn tu amor eso una luz eso una luz.

 

Vertaling

Ik proef de smaak van je lippen en ik kan niet uitleggen hoe ik me voel zelfs mijn ziel beeft met je kussen. Naast je wakker worden dat wakker worden in een droom er zijn geen woorden om te beschrijven wat ik voel dat er is. Als ik naar je kijk mijn liefde Ik voel mijn kleine hart stoppen, ik kan niet ademen Het is zo leuk je te hebben hier in mijn armenhart je liefde dat een licht dat is een licht.