Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 5 ny Songtekst: spirit song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 5 ny - spirit song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spirit song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 5 ny! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 5 ny en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spirit song .

Origineel

I've been gone so far away The nights and all the days I never knew the words to say It's been far beyond my pride Far beyond the lies Through theing of the dawn I hear the spirit song Born into the morning light Through the silence of the night I feel the pulse of life Dance within the candle light With your skies Blue is the emotion in your eyes (spirit song carry me) Now I find Familiar as the warmth In your eyes (spirit song carry me) Everything is allright Will be allright, will be allright Why now after all this time Passing of the signs On the road that sends me home Where it was easy to pretend Angels in the sand The way a child understands All the lives I've wished my own They havee and gone I will never be alone All the things I've ever known Have been here all along Spirit songe take me home With your skies Blue is the emotion in your eyes (spirit song carry me) Now I find Familiar as the warmth In your eyes (spirit song carry me) Everything is allright Will be allright, will be allright

 

Vertaling

Ik ben zo ver weg geweest De nachten en alle dagen Ik wist nooit wat ik moest zeggen Het is mijn trots ver te boven gegaan Ver voorbij de leugens Door de dageraad Ik hoor het geestenlied Geboren in het ochtendlicht Door de stilte van de nacht Ik voel de hartslag van het leven Dans in het kaarslicht Met je luchten Blauw is de emotie in je ogen (geestenlied draag me) Nu vind ik Bekend als de warmte In jouw ogen (geestenlied draag me) Alles is goed Komt goed, komt goed Waarom nu na al die tijd Het passeren van de borden Op de weg die me naar huis stuurt Waar het gemakkelijk was om te doen alsof Engelen in het zand De manier waarop een kind het begrijpt Alle levens die ik heb gewenst Ze zijn vertrokken Ik zal nooit alleen zijn Alle dingen die ik ooit heb geweten Ben hier de hele tijd geweest Spirit songe brengt me naar huis Met je luchten Blauw is de emotie in je ogen (geestenlied draag me) Nu vind ik Bekend als de warmte In jouw ogen (geestenlied draag me) Alles is goed Komt goed, komt goed