Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 5 strings Songtekst: holy hands

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 5 strings - holy hands ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van holy hands? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 5 strings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 5 strings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals holy hands .

Origineel

Have we been here before? How did we cross this bridge again? And all the while, I've been living my life With my eyes shut to the light And my hands down by my side. And if I raised my hands Or stayed up all night to pray Would you do all you can to help me raise my holy hands And if the trumpet sounds And I am left behind, Tell them of me, in heaven you'll be. So help me raise my holy hands. Don't you tell me now, Your life's worth more than mine. You cannot see inside my mind. And I want to stand there face to face with love himself. When Ie home, I'll leave my demons on the shelf. My name, it doesn't matter in this life, 'Cause I'm bound for another.

 

Vertaling

Zijn we hier eerder geweest? Hoe zijn we deze brug weer overgestoken? En al die tijd leef ik mijn leven Met mijn ogen dicht voor het licht En mijn handen langs mijn zijde. En als ik mijn handen opstak Of bleef de hele nacht op om te bidden Zou u al het mogelijke willen doen om mij te helpen mijn heilige handen op te steken En als de bazuin klinkt En ik ben achtergelaten, Vertel ze over mij, in de hemel zul je zijn. Dus help me mijn heilige handen op te steken. Vertel me nu niet Je leven is meer waard dan het mijne. Je kunt niet in mijn hoofd kijken. En ik wil daar oog in oog staan ??met de liefde zelf. Als ik thuis ben, laat ik mijn demonen op de plank liggen. Mijn naam, het maakt niet uit in dit leven, Omdat ik op weg ben naar een ander.