Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 50 cent Songtekst: down on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 50 cent - down on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van down on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 50 cent! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 50 cent en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals down on me .

Origineel

(50 cent). She want it I can tell she want it. Want me to push up on it. Fore she know when I'm all on it. We get the party going liquor flowing this is fire. 50 and jeremih number 1 there's nothing higher. (won't you go and). Get it get it (I see you baby). Work it work it. (won't you, just put it down). Get it get it. Work it work it. Break it break it down.... (Jeremih). Ok she headed to the dancefloor. And she slowly start to poppin it. Something like my wrist cause everybody got to watching it. Girl you go that secret treasure. I'm gon put that lock on it. Don't care what they say I would be stupid to be not on it. Heard you go that sticky. Let's go and take 9 shots we'll just call it fifty. And I'm gon lick it lick it lick it. Till her hicky have her Rev running. Keep you running til you whimpy. (bang bang bang bang). Oh you look so sweet. What you work in Paris. Look at your pysique. Girl you are a beauty well I am a beast. They must have been trippin to let me off the leash. (Jeremih Chorus). I love the way you grind with that booty on me. Shorty you a dime why you looking lonely. We'll buy another round and it's all on me. As long as I'm around put it down on me. Just put it down on me. Put it down on me. Down down on me. Put it down on me. Don't throw it off the mound. Show me how its gon be. Giurl all I really want is you down on me. Put it down on me. (50 cent). Systems thumping party jumping. Shorty she's a perfect 10. She rock her hips than roll her hips. Than drop it down like it's nothing. She shaped just like an hour glass. She see how fast an hour passed. Time flies when I'm on that ass. But I won't put our sh-t on blast. Work it like a pro pro pro. Sit and watch it go go go. Do her thing all on the floor. She bounce it fast and shake it slow. So sexual incredible. She beautiful she edible. I got her I won't let her go. I aint seen nothing better yo. Look at how she twurk it. The way she work it. Make me wanna hit it hit it. Heaven when I'm in it in it. If I do not fit, I'm gonna make it. Girl you can take it. Don't stop get it get it. (Chorus). I love the way you grind with that booty on me. Shorty you a dime why you looking lonely. We'll buy another round and it's all on me. As long as I'm around put it down on me. Just put it down on me. Put it down on me. Down down on me. Put it down on me. Don't throw it off the mound. Show me how its gon be. Giurl all I really want is you down on me. Put it down on me. (Jeremih). Say you independant. Get it from your momma. Tell me if you with it. Do you really wanna wanna. Baby when you see me. You know I be on it. Can you keep it up. Put it all up on me. (repeated). (Chorus). I love the way you grind with that booty on me. Shorty you a dime why you looking lonely. We'll buy another round and it's all on me. As long as I'm around put it down on me. Just put it down on me. Put it down on me. Down down on me. Put it down on me. Don't throw it off the mound. Show me how its gon be. Giurl all I really want is you down on me. Put it down on me

 

Vertaling

(50 cent). Ze wil het, ik kan het weten. Wil dat ik er op druk. Voor ze weet wanneer ik er helemaal voor ga. We get the party going liquor flowing this is fire. 50 and jeremih number 1 there's nothing higher. (wil je niet gaan en). Get it get it (I see you baby). Work it work it. (Wil je niet, gewoon neerzetten). Get it get it. Work it work it. Break it break it down.... (Jeremih). Ok ze ging naar de dansvloer. En ze begint langzaam te poppin it. Zoiets als mijn pols want iedereen moet er naar kijken. Meisje je gaat die geheime schat. Ik ga dat slot erop zetten. Kan me niet schelen wat ze zeggen, ik zou stom zijn om er niet op te staan. Ik heb gehoord dat je die plakkerige bent. Laten we gaan en neem 9 shots we zullen gewoon noemen het vijftig. En ik ga het likken, likken, likken. Totdat haar hicky haar Rev laat lopen. Hou je draaiende tot je whimpy. (bang bang bang bang). Oh je ziet er zo lief uit. Wat werk je in Parijs. Kijk naar uw pysique. Meisje je bent een schoonheid nou ik ben een beest. Ze moeten hebben trippin om me te laten van de leiband. (Jeremih chorus). Ik hou van de manier waarop je grind met die booty op mij. Shorty you a dime why you look lonely. We kopen nog een rondje en het is allemaal op mij. Zolang ik in de buurt ben, geef me ervan langs. Zet het maar op mij. Zet het op mij. Gooi maar op mij. Gooi het op mij. Gooi het niet van de heuvel af. Laat me zien hoe het gaat worden. Giurl alles wat ik echt wil is dat je op me gaat zitten. Leg het op mij. (50 cent). Systems thumping party jumping. Shorty ze is een perfecte 10. She rock her hips then roll her hips. Dan laat ze het vallen alsof het niets is. Ze heeft de vorm van een zandloper. Ze ziet hoe snel een uur voorbij gaat. De tijd vliegt als ik aan die kont zit. Maar ik zal onze sh-t niet opblazen. Doe het als een pro, pro, pro. Zitten en kijken hoe het gaat, gaat, gaat. Ze doet haar ding op de vloer. Ze stuitert het snel en schudt het langzaam. Zo seksueel ongelooflijk. Ze is mooi, ze is eetbaar. Ik heb haar, ik laat haar niet gaan. Ik heb niets beters gezien. Kijk hoe ze draait. De manier waarop ze het doet. Make me wanna hit it hit it. Heaven when I'm in it in it. Als ik niet pas, ga ik het maken. Girl you can take it. Don't stop get it get it. (refrein). I love the way you grind with that booty on me. Shorty you a dime why you look lonely. We kopen nog een rondje en het is allemaal op mijn kosten. Zolang ik in de buurt ben, geef me ervan langs. Zet het maar op mij. Zet het op mij. Gooi maar op mij. Gooi het op mij. Gooi het niet van de heuvel af. Laat me zien hoe het gaat worden. Giurl alles wat ik echt wil is dat je op me gaat zitten. Leg het op me neer. (Jeremih). Zeg dat je onafhankelijk bent. Haal het bij je moeder vandaan. Zeg me of je het meent. Wil je echt willen. Schatje, als je me ziet. Je weet dat ik er mee bezig ben. Kun je het volhouden. Zet het allemaal op mij. (herhaald). (refrein). I love the way you grind with that booty on me. Ik geef je een dubbeltje waarom kijk je zo eenzaam. We kopen nog een rondje en het is allemaal op mij. Zolang ik in de buurt ben, geef me ervan langs. Zet het maar op mij. Zet het op mij. Gooi maar op mij. Gooi het op mij. Gooi het niet van de heuvel af. Laat me zien hoe het gaat worden. Giurl alles wat ik echt wil is jou op mij. Leg het op mij