Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 50 cent Songtekst: e m s

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 50 cent - e m s ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van e m s? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 50 cent! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 50 cent en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals e m s .

Origineel

[male sings in background, which repeats the last word on every other line during 50 Cent's verse; then says "body" throughout Banks & Yayo's verse] [50 Cent] Ga ga G-Unit! (body) haha, yo, yo I need no introduction, everybody (body) Heard of 50 Cent, and heard of G-Unit I'm not high-tek and I'm not Kweli (Kweli) You see me in the club You better tell the bouncers to treat me special, I'm somebody (body) Cause I get on that jet, in 5 minutes flat Niggas'll come back, shoot up your party (party) If I don't have fun, nobody havin' none I'm tryin' to holla at ya, come here shorty (shorty) Shout out to my nigga Juvie, whack goes here buck My niggas from New Orleans, wodie (wodie) If we on the same page, when you see me on stage You gonna throw your hands up, and you gonna applaud me (plaud me) You know how I get, I'm still on that bullshit, nigga, nigga [Tony Yayo] I run around with the trey (body) pound like its a sport And call my name in the bench, while I sit in court I got a million dollar smile (body), and a fist full of pesos And the wrist so icey, it could light up a stage show In the club (body), nigga I stay holdin' Cause I'm on point for them wolves, and sheep clothin' I play the bar (body), with a double shot of Henny Cause after this spot, its cheaters, and envy (Shorty if you feel a nigga, call me) (body) [Lloyd Banks] Yeah, Banks, yeah Look you ain't got to like me, that's (body) cool, I don't give a fuck Clowny time ain't gonna put me in a bigger truck Fuck kids, it (body) ain't my turn to be stressed A bitch worse nightmare is a paternity test I'm too young to be faithful (body) If money, means love, I hate you I only trick on the first of April Holla at me, if you thugged (body) out shorty ready to fight you Dice, roll a blunt, and pull the snub out for me And if your not don't even (body) call me [gun shot fired, yelling]

 

Vertaling

[man zingt op achtergrond, die het laatste woord herhaalt op elke andere regel tijdens 50 Cent's vers; zegt dan "lichaam" tijdens Banks & Yayo's vers] [50 Cent] Ga ga G-Unit! haha, yo, yo Ik heb geen introductie nodig, iedereen (body) Gehoord van 50 Cent, en gehoord van G-Unit Ik ben niet high-tek en ik ben niet Kweli (Kweli) Als je me in de club ziet Zeg maar tegen de uitsmijters dat ze me speciaal moeten behandelen, ik ben iemand (body) Want ik stap in die jet, in 5 minuten Niggas'll come back, shoot up your party (party) If I don't have fun, nobody havin none I'm tryingin' to holla at ya, come here shorty (shorty) Shout out to my nigga Juvie, whack goes here buck Mijn niggas uit New Orleans, wodie (wodie) If we on the same page, when you see me on stage Je gooit je handen omhoog, en je gaat voor me applaudisseren. You know how I get, I'm still on that bullshit, nigga, nigga [Tony Yayo] Ik ren rond met de trey (body) pound alsof het een sport is En roep mijn naam in de bank, terwijl ik in de rechtbank zit Ik heb een miljoen dollar glimlach, en een vuist vol pesos En een pols zo ijzig, dat hij een podiumshow kan oplichten In de club (lichaam), nigga ik blijf holdin ' Cause I'm on point for them wolves, and sheep clothin' I play the bar (body), with a double shot of Henny Want na deze plek, zijn het bedriegers, en afgunst (Shorty als je een nigga voelt, bel me) (body) [Lloyd Banks] Ja, Banks, ja Kijk, je hoeft me niet leuk te vinden, dat is cool, ik geef er geen fuck om Clowny time gaat me niet in een grotere truck zetten Fuck kinderen, het is niet mijn beurt om gestrest te zijn De ergste nachtmerrie van een teef is een vaderschapstest Ik ben te jong om trouw te zijn Als geld, liefde betekent, haat ik je Ik doe het alleen op 1 april Holla naar me, als je je uitslooft, shorty, klaar om met je te vechten Dobbel, rol een blunt, en trek de snub uit voor mij En als je dat niet doet, bel me dan niet eens. [gun shot fired, yelling]