Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 50 cent Songtekst: keep it movin’

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 50 cent - keep it movin’ ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van keep it movin’? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 50 cent! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 50 cent en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals keep it movin’ .

Origineel

I’m in the club tryna get me some hoes Or, I’m on the grind tryna get me some dough I hustle hard, niggas already know I do what I gotta do and proceed to keep it moving Holla at me if you’re ready to roll I ain't gotta tell you I want you, you already know I keep my eye on you, while you out on the floor Girl, you turn me on, watching you move to the music [50 Cent - Verse 1] I’mma flash the cash you know I’ma get it You wanna give me the ass, you know I’m with it The flows so sick the way I spit it The say its prolific, lets be specific Can I kick it, yes I can You rocking with fifty fifty and Timbaland We are not the same nigga now understand I do what I want boy, you do what you can Everythings going according to plan, no more Con-sign-ment, no more hand to hand My new hustle bring millions in Damn what a difference between now and then Ha ha, you see it, you really believe it When I done came up, and I ain't changed up I’m in the house with the toaster yo Things are going how they supposed to go [Hook] [50 Cent - Verse 2] This is what you been missing I’m back in position, I listen Theres nobody better, you know I go hard for the cheddar The drama I bring it, way, way better than I sing it Gotta put in work to ring the bells, my name ringing It’s murder on the dancefloor when my songs on My competition just sit on the type of shit I’m on We keep it going, til it, til it, til it break of dawn I ain't the one that you should be fronting or faking on Stunt if you want, my niggas will have your Jacob on I’m so ghetto, they say I’m so gutta I don’t dance, I be in the cut like “what up” You know my style, know me, everywhere I go I ain't gotta say a word man, they already know I’m a no-nonsense nigga that flow Annoying conversation if it ain't about dough But if you tryna get it, I’m with it I’m all in? for sho

 

Vertaling

I'm in the club tryna get me some hoes Or, I'm on the grind tryna get me some dough I hustle hard, niggas already know I do what I gotta do and proceed to keep it moving Holla at me if you're ready to roll Ik hoef je niet te vertellen dat ik je wil, je weet het al Ik hou je in de gaten, terwijl je op de grond ligt Girl, you turn me on, watching you move to the music [50 Cent - Verse 1] I'mma flash the cash you know I'ma get it You wanna give me the ass, you know I'm with it The flows so sick the way I spit it The say its prolific, let be specific Can I kick it, yes I can You rocking with fifty fifty and Timbaland We zijn niet dezelfde nigga, begrijp dat nu Ik doe wat ik wil jongen, jij doet wat jij kan Everythings going according to plan, no more Con-sign-ment, no more hand to hand Mijn nieuwe hustle brengt miljoenen binnen Verdomme wat een verschil tussen nu en toen Ha ha, je ziet het, je gelooft het echt Toen ik klaar was, en ik ben niet veranderd I'm in the house with the toaster yo Things are going how they supposed to go [Hook] [50 Cent - Verse 2] Dit is wat je gemist hebt I'm back in position, I listen Theres nobody better, you know I go hard for the cheddar Het drama dat ik breng, veel, veel beter dan ik het zing Je moet werken om de klokken te luiden, mijn naam luidt It's murder on the dancefloor when my songs on Mijn concurrentie zit gewoon op het soort shit waar ik op zit We keep it going, til it, til it, til it break of dawn Ik ben niet degene die je zou moeten fronsen of faken Stunt als je wilt, mijn niggas zullen je Jacob op hebben I'm so ghetto, they say I'm so gutta I don't dance, I be in the cut like "what up" You know my style, know me, everywhere I go Ik hoef niets te zeggen man, ze weten het al I'm a no-nonsense nigga that flow Vervelend gesprek als het niet over geld gaat. Maar als je het probeert te krijgen, doe ik mee. I'm all in? for sho