Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 50 cent Songtekst: street king energy track 8

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 50 cent - street king energy track 8 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van street king energy track 8? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 50 cent! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 50 cent en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals street king energy track 8 .

Origineel

[Intro] You see a nigga soft, my first instinct is to lean on A weak nigga eatin' in my hood, niggas'll put a beam on 'em These niggas aint supposed to be eatin' yo This sweet is sweet an' low, I'll have 'em like shit was all good just a week ago [Verse 1] Let Drake get you niggas in the mood for love I'm back to get you in the mood for the snub and gloves Dope fiend, morphine, cocaine dilemma Crack come to cooking up that, boy I'm a chemist F-ck pill poppin, a strap I pop that Watch the Henchman trial, see a rat rat on a rat Got a nice gimmick going, you've been hot a few summers But I got the type of flow that'll stop World hunger SK, I got nothing but energy Call me Fifty, call me Ferrari the remedy Hi again in case a hater don't remember me I happen to be what these rap niggas here pretend to be Hittin you won't be enough, you gotta finish me or it's Ruger time The SR9 fragments ricochet in ya ass go blind Times up, ya f-cked, gotta learn to duck, wassup [Hook x2] Don't make me (don't, d-d-don't) Don't make me (do it) Don't make me (you know I do it) Show you whats up Don't make me f-ck you up [Verse 2] Listen any bitch on the milk box aint missin' I mean some of these hoes running round with Pippen I'm writing reality it sounds harsh Shyne (Sean?) try to get at me he sounds washed I aint even fire back the shits washed What kind of shit is that, this only happens in rap These niggas so fake, it make my skin crawl Hope I aint the last real nigga up over the wall Ice chunks in the chain, weight spinnin, cream linen Bulges from the Benjamin's in 'em Tom Ford, oh Lord, if I aint know better I think a nigga push raw It feels like it's never gon stop A nigga so hot, I may spend forever on top (Forever ever) Forever in the drop Cant til I got it on lock Bitch

 

Vertaling

[Intro] You see a nigga soft, my first instinct is to lean on A weak nigga eatin' in my hood, niggas'll put a beam on 'em These niggas aint supposed to be eatingin' yo This sweet is sweet an' low, I'll have 'em like shit was all good just a week ago [Verse 1] Let Drake get you niggas in the mood for love I'm back to get you in the mood for the snub and gloves Dope fiend, morphine, cocaine dilemma Crack come to cooking up that, boy I'm a chemist F-ck pill poppin, a strap I pop that Kijk naar de Henchman rechtszaak, zie een rat op een rat Je hebt een leuke gimmick, je bent een paar zomers hot geweest Maar ik heb het soort flow dat de honger in de wereld zal stoppen. SK, ik heb niets dan energie Noem me Fifty, noem me Ferrari the remedy Nogmaals hallo, voor het geval een hater me niet meer kent. Ik ben toevallig wat deze rap-niggas hier pretenderen te zijn Jou slaan zal niet genoeg zijn, je moet me afmaken of het is Ruger tijd De SR9 fragmenten ricochet in je kont, je wordt blind. Times up, ya f-cked, gotta learn to duck, wassup [Hook x2] Don't make me (don't, d-d-don't) Don't make me (do it) Don't make me (you know I do it) Show you what up Don't make me f-ck you up [Verse 2] Luister, elke teef op de melkbox zal het niet missen. Ik bedoel, sommige van deze hoeren lopen rond met Pippen I'm writing reality it sounds harsh Shyne (Sean?) probeert me te pakken hij klinkt verwassen Ik schiet niet eens terug, de shit is gewassen Wat voor shit is dat, dit gebeurt alleen in rap Die nikkers zijn zo nep, ik krijg er de kriebels van Ik hoop dat ik niet de laatste echte neger ben die over de muur hangt. IJs brokken in de ketting, gewicht spinnin, crème linnen Bulges from the Benjamin's in 'em Tom Ford, oh Heer, als ik niet beter weet denk ik dat een nigga rauw duwt It feels like it's never gonna stop A nigga so hot, I may spend forever on top (Forever ever) Forever in the drop Cant til I got it on lock Bitch