Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 50 cent Songtekst: tainted

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 50 cent - tainted ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tainted? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 50 cent! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 50 cent en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tainted .

Origineel

[Hook 2X: 50 Cent - singing] She said she love it, she like my muuuu-sic She like that I'm thuggin, she loves G-Unit [50 Cent] What? Uh-huh; she feelin the kid Baby girl you can push me, pull me, scratch me, screw me Holla my name out while we fuckin on top You can ride like a rodeo, oh you freaky and I know so I'm with it if you like it in your butt She's a working girl Get on top and let me see you work it girl Don't stop - get it, get it You can ride 'til you're satisfied Thought of your lovin in my brain make me sing in the rain (Peep what she said) [Hook] [50 Cent] She like my music... G-Unit! WOO~! Yeah... G-Unit {NON-STOP} [Tony Yayo] Man anything goes when it comes to hoes Ma your feet look good, let me suck on them toes And if your body smell right, let me lick all them holes I bust a nut in your face and wipe my dick on your clothes Baby - spark the blunt and light the incense Now it's time to freak off with my project princess Y'all groupies wanna talk, and send fanmail Cause y'all see me in The Source and the XXL (ha ha ha~!) [50 Cent - singing] Everybody wants to be real Still they wanna hide how they feel Nigga you're supposed to be real When niggas find out that you're tellin Nigga you gonna get yo' cap peeled Cause they get it, and now you know you gon' it Truuuuuuuuuuuue, I know true thugs are hard to find Just let me find you, f'real I'll put a hole in yo' ass with the blue steel Keep yo' punk-ass from tellin - HA HA! Oooooh nigga you, tell on me And you'll diiiiiiiiiiiiiiiieeeeeee-hiiiiiiiigh You heard me nigga? I said you, tell on me And you'll diiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeee-hiiiiiiigh I got somethin for you nigga I'll put my hood on it, fo' sho' Ha ha, G-G-G-Unit {*echoes*}

 

Vertaling

[Hook 2X: 50 Cent - zang] She said she love it, she like my muuuu-sic She like that I'm thuggin, she loves G-Unit [50 Cent] Wat? Uh-huh; she feelin the kid Baby girl you can push me, pull me, scratch me, screw me Holla my name out while we fuckin on top You can ride like a rodeo, oh you freaky and I know so Ik ben ermee eens als je het in je kont wilt She's a working girl Kruip erop en laat me zien hoe je het doet, meisje Niet stoppen - pak het, pak het Je kunt rijden tot je tevreden bent De gedachte aan jouw liefde in mijn hersenen laat me zingen in de regen (Peep wat ze zei) [Hook] [50 Cent] Ze houdt van mijn muziek... G-Unit! WOO~! Yeah... G-Unit {NON-STOP} [Tony Yayo] Man alles kan als het op hoeren aankomt Ma je voeten zien er goed uit, laat me op je tenen zuigen En als je lichaam goed ruikt, laat me dan al die gaten likken Ik ram een noot in je gezicht en veeg mijn lul af aan je kleren Baby - spark the blunt and light the incense Nu is het tijd om los te gaan met mijn project prinses Jullie groupies willen praten, en fanmail sturen Cause y'all see me in The Source and the XXL (ha ha ha~!) [50 Cent - zang] Everybody wants to be real Still they wanna hide how they feel Neger, je wordt verondersteld echt te zijn When niggas find out that you're tellin Nigga you gonna get your' cap peeled Cause they get it, and now you know you gon' it Echt, ik weet dat echte schurken moeilijk te vinden zijn. Laat me je gewoon vinden, f'real Ik zal een gat in je reet maken met blauw staal. Hou je punk-ass tegen om te vertellen - HA HA! Oooooh nigga you, tell on me And you'll diiiiiiiiiiiieeeee-hiiiiiiiigh Heb je me gehoord, nigga? Ik zei dat je me moest verraden And you'll diiiiiiiiiiiiiieeeeee-hiiiiiiigh I got something for you nigga I'll put my hood on it, fo' sho' Ha ha, G-G-G-Unit {*echoes*}