Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 5th dimension Songtekst: another day another heartache

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 5th dimension - another day another heartache ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van another day another heartache? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 5th dimension! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 5th dimension en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals another day another heartache .

Origineel

Another day Another heartache Sometimes it just don't pay To get up out of bed Another day Another heartache Got to try to keep from Going out of my head, oh, yeah Since you left me by myself I spend my lonely nights Wondering why (why) Why you've gone And though I try (try) I just can't go on Knowing every minute Of my life is going to be I try to keep you off my mind But it's so hard to do Because it hurts (hurts) Hurts so deep I can't stop crying (crying) To get my sleep It's so lonely being Chained to a memory Another day Another heartache Another day Another heartache

 

Vertaling

Een andere dag Nog een hartzeer Soms betaalt het gewoon niet Om uit bed te komen Een andere dag Nog een hartzeer Ik moet proberen er vanaf te blijven Uit mijn hoofd gaan, oh, ja Sinds je me alleen hebt gelaten Ik breng mijn eenzame nachten door Vraagt ??u zich af waarom (waarom) Waarom je weg bent En hoewel ik probeer (probeer) Ik kan gewoon niet doorgaan Elke minuut kennen Van mijn leven zal zijn Ik probeer je uit mijn gedachten te houden Maar het is zo moeilijk om te doen Omdat het pijn doet (pijn doet) Doet zo diep pijn Ik kan niet stoppen met huilen (huilen) Om te slapen Het is zo eenzaam wezen Geketend aan een herinnering Een andere dag Nog een hartzeer Een andere dag Nog een hartzeer