Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 5th dimension Songtekst: blowing away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 5th dimension - blowing away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blowing away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 5th dimension! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 5th dimension en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blowing away .

Origineel

You ole fire, I'm mad with desire, You're my favorite one. You got me cookin' with the fever, Got me runnin' for the sun. Uh-huh, runnin' for the sun, I feel so high, I feel like I may Go blowin' away (go blowin' away) blowin' away. Blow, blow, blowin' away (blow, blow, blowin' away). My well meaner, my day fancy dreamer Oh, what can it be? Well, it's something like a power, Like a hold, and it's holdin' me. Uh-huh, and it's holdin' me, I feel so high, I feel like I may Go blowin' away (blowin' away) blowin' away. Blow, blow, blowin' away (blow, blow, blowin' away) Blow, blow, blowin' away. My long laster, my soft-hearted master Ain't been born and bred. But he's standin' in my doorway in my mind Up above my, up above, up above my head, Up above my head, up above my head, I feel so high, I feel like I may Go blowin' away, blowin' away, (blowin' away) Blowin' away, blowin' away, blowin' away Blow, blow, blowin' away, (blowin' away, blow, blow, Blowin away, blow, blow, blowin' away), blowin' away, Blow, blow, blowin' away, blow, blow, blowin' away, Blow, blow, blowin' away...

 

Vertaling

Jij ole vuur, ik ben gek van verlangen, Je bent mijn favoriet. Je laat me koken met de koorts, Ik rende naar de zon. Uh-huh, rennend naar de zon, Ik voel me zo high, ik heb het gevoel dat ik dat mag Blaas weg (blaas weg) blaas weg. Blaas, blaas, blaas weg (blaas, blaas, blaas weg). Mijn gemene, mijn mooie dagdromer Oh, wat kan het zijn? Nou, het is zoiets als een kracht, Als een houvast, en het houdt me vast. Uh-huh, en het houdt me vast, Ik voel me zo high, ik heb het gevoel dat ik dat mag Ga wegblazen (wegblazen) wegblazen. Blaas, blaas, blaas weg (blaas, blaas, blaas weg) Blaas, blaas, blaas weg. Mijn langstlevende, mijn zachtaardige meester Is niet geboren en getogen. Maar hij staat in mijn gedachten in mijn deuropening Boven mijn, boven, boven mijn hoofd, Boven mijn hoofd, boven mijn hoofd, Ik voel me zo high, ik heb het gevoel dat ik dat mag Ga wegblazen, wegblazen, (wegblazen) Blaas weg, blaas weg, blaas weg Blaas, blaas, blaas weg, (blaas weg, blaas, blaas, Blaas weg, blaas, blaas, blaas weg), blaas weg, Blaas, blaas, blaas weg, blaas, blaas, blaas weg, Blaas, blaas, blaas weg ...