Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 5th dimension Songtekst: every night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 5th dimension - every night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van every night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 5th dimension! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 5th dimension en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals every night .

Origineel

Ev'ry night I just wanna go out, Get out of my head. Ev'ry day I don't wanna get up, Get out of my bed. Ev'ry night I want to play out And ev'ry day I wanna do-ooh-ooh-ooh-ooh. But tonight I just wanna stay in And be with you-oo, And be with you. Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh, Ooh-ooh-ooh-ooh. Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh, Ooh-ooh-ooh-ooh. Ev'ry day I lean on a lamp post, I'm wasting my time. Ev'ry night I lay on a pillow, I'm resting my mind. Ev'ry morning brings a new day And ev'ry night that day is through. But tonight I just wanna stay in And be with you, And be with you. Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh, Ooh-ooh-ooh-ooh, believe me, momma. Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh, momma, Ooh-ooh-ooh-ooh.

 

Vertaling

Elke avond wil ik gewoon uitgaan Ga uit mijn hoofd. Elke dag wil ik niet opstaan, Ga uit mijn bed. Elke avond wil ik spelen En elke dag wil ik doen-ooh-ooh-ooh-ooh. Maar vanavond wil ik gewoon binnen blijven En wees met jou-oo, En bij je zijn. Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh, Ooh-ooh-ooh-ooh. Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh, Ooh-ooh-ooh-ooh. Elke dag leun ik op een lantaarnpaal, Ik verspil mijn tijd. Elke nacht lag ik op een kussen Ik rust mijn geest. Elke ochtend brengt een nieuwe dag En elke nacht is die dag voorbij. Maar vanavond wil ik gewoon binnen blijven En bij je zijn, En bij je zijn. Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh, Ooh-ooh-ooh-ooh, geloof me, mama. Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh, mama, Ooh-ooh-ooh-ooh.