Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 5th dimension Songtekst: i ve got a feeling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 5th dimension - i ve got a feeling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i ve got a feeling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 5th dimension! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 5th dimension en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i ve got a feeling .

Origineel

I've got a feeling, a feeling deep inside Oh yeah, oh yeah. I've got a feeling, a feeling I can't hide Oh no. Oh no, oh no, Yeah I've got a feeling. Oh please believe me, I'd hate to miss the train Oh yeah, oh yeah. And if you leave me I won't be late again Oh no, oh no, oh no. Yeah I've got a feeling yeah. All these years I've been wandering around, Wondering howe nobody told me All that I was looking for was somebody Who looked like you. Everybody had a hard year Everybody had a good time Everybody had a wet dream, Everybody saw the sunshine Oh yeah, oh yeah. Everybody had a good year, Everybody let their hair down, Everybody pulled their socks up, Everybody put their foot down. Oh yeah, oh yeah.

 

Vertaling

Ik heb een gevoel, een gevoel diep van binnen Oh ja, oh ja. Ik heb een gevoel, een gevoel dat ik niet kan verbergen Oh nee. Oh nee, oh nee, Ja, ik heb een gevoel. Oh geloof me alsjeblieft, ik zou de trein niet willen missen Oh ja, oh ja. En als je me verlaat, kom ik niet meer te laat Oh nee, oh nee, oh nee. Ja, ik heb een gevoel ja. Al die jaren dwaal ik rond, Ik vraag me af hoe niemand me dat heeft verteld Alles wat ik zocht was iemand Die op jou leek. Iedereen had een moeilijk jaar Iedereen had een goede tijd Iedereen had een natte droom, Iedereen zag de zon Oh ja, oh ja. Iedereen had een goed jaar, Iedereen liet zijn haar zakken, Iedereen trok zijn sokken op, Iedereen zette zijn voet neer. Oh ja, oh ja.