Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 5th dimension Songtekst: if i could reach you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 5th dimension - if i could reach you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i could reach you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 5th dimension! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 5th dimension en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i could reach you .

Origineel

Oh no, don't go It's hours till dawn And there's no one who'd rather be with you I know you know other girls like me I let you take my love Knowing you don't love me But if I could reach you some way If I knew the magic it would take To love you good enough on the outside And make you feel it on the inside Maybe I could make you stay If I could reach you The dark is getting light And you're dressed to go And never said a word about tomorrow But if I could reach you some way If I knew the magic it would take To love you good enough on the outside And make you feel it on the inside Maybe I could make you stay.

 

Vertaling

Oh nee, ga niet Het is uren tot zonsopgang En er is niemand die liever bij je is Ik weet dat je andere meisjes zoals ik kent Ik laat je mijn liefde nemen Wetende dat je niet van me houdt Maar als ik je op een of andere manier kon bereiken Als ik de magie wist, zou die nodig zijn Om van buiten goed genoeg van je te houden En je voelt het van binnen Misschien kan ik je laten blijven Als ik je kon bereiken Het donker wordt licht En je bent gekleed om te gaan En zei nooit iets over morgen Maar als ik je op een of andere manier kon bereiken Als ik de magie wist, zou die nodig zijn Om van buiten goed genoeg van je te houden En je voelt het van binnen Misschien kan ik je laten blijven.