Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 5th dimension Songtekst: let me be lonely

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 5th dimension - let me be lonely ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me be lonely? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 5th dimension! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 5th dimension en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me be lonely .

Origineel

I bless the day I found you I want to stay around you And so I beg you Let it be me Don't take this heaven from one If you must cling to someone Now and forever Let it be me Each time we meet love I findplete love Without your sweet sweet love What would life be So never leave me lonely Tell me you love me only And that you'll always Let it be me Now and forever Let it be me

 

Vertaling

Ik zegen de dag dat ik je vond Ik wil bij je blijven En dus smeek ik je Laat het mij zijn Neem deze hemel niet van één Als je je aan iemand moet vastklampen Nu en voor altijd Laat het mij zijn Elke keer dat we liefde ontmoeten Ik vind volledige liefde Zonder jouw zoete, zoete liefde Wat zou het leven zijn Laat me dus nooit eenzaam achter Zeg me dat je alleen van me houdt En dat zul je altijd doen Laat het mij zijn Nu en voor altijd Laat het mij zijn