Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 5th dimension Songtekst: puppet man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 5th dimension - puppet man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van puppet man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 5th dimension! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 5th dimension en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals puppet man .

Origineel

Baby, baby you know it's true I'm a puppet just for you I'll do anything you say I won't have it any other way Take my heart and take my soul Giving youplete control If you want to see me do my thing Pull my string, pull my string Puppet man, puppet man Baby, baby I'm your sweet pet Just your personal marionette Wind me up and let me go don't you know I'm a one-man show Raise your finger and I'll perform I'll cracker Jack till the crack of dawn If you want to see me do my thing Pull my string Puppet man, puppet man Baby, baby I'm more than you need Satisfaction guaranteed Any time you feel uptight I'm' at your service Morning, noon and night Do what you want me to I'm a puppet just for you If you want to see me do my thing Pull my string Puppet man, puppet man

 

Vertaling

Baby, baby, je weet dat het waar is Ik ben een pop voor jou Ik doe alles wat je zegt Ik zal het niet anders hebben Neem mijn hart en neem mijn ziel Geeft u volledige controle Als je wilt dat ik mijn ding doe Trek aan mijn touw, trek aan mijn touw Poppenspeler, poppenspeler Baby, baby Ik ben je lieve huisdier Gewoon je persoonlijke marionet Wind me op en laat me gaan weet je niet dat ik een eenmansshow ben Steek uw vinger op en ik zal optreden Ik zal Jack kraken tot het ochtendgloren Als je wilt dat ik mijn ding doe Trek aan mijn touw Poppenspeler, poppenspeler Schat, schat, ik ben meer dan je nodig hebt Tevredenheid gegarandeerd Elke keer dat je gespannen bent Ik ben tot uw dienst Ochtend, middag en nacht Doe wat je wilt Ik ben een pop voor jou Als je wilt dat ik mijn ding doe Trek aan mijn touw Poppenspeler, poppenspeler