Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 5th dimension Songtekst: sweet blindness

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 5th dimension - sweet blindness ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet blindness? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 5th dimension! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 5th dimension en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet blindness .

Origineel

let's go down by the grapevine drink my dady's wine get happy down by the grapevine drink my daddy's wine get happy happy oh sweet blindness a little magic a little kindness oh sweet blindness all over me four leaves on a clover I'm just a bit of a shade hung over e on baby do a slow float you're a good lookin' riverboat and aint that sweet-eyed blindness good to me down by the grapevine drink my dady's wine good mornin down by the grapevine drink my daddy's wine good mornin Mornin! oh sweet blindness a little magic a little kindness oh sweet blindness all over me please don't tell my mother I'm a saloon and a moonshine lover e on baby do a slow float you're a good lookin riverboat and ain't that sweet eyed blindness good to me (don't ask me cause I) ain't gonna tell you what I've been drinkin' ain't gonna tell you what I've been drinkin' ain't gonna tell you what I've been drinkin' wine of wonder Wonder! (by the way) sweet blindness a little magic a little kindness oh sweet blindness all over me don't let daddy hear it he don't believe in the gin mill spirit e on baby do a slow float you a good lookin' riverboat and ain't that sweet eyed blindness good to me good to me now ain't that sweet eyed blindness good to me

 

Vertaling

laten we naar beneden gaan bij de wijnstok drink de wijn van mijn vader wordt gelukkig bij de wijnstok drink de wijn van mijn vader wordt gelukkig gelukkig oh zoete blindheid een beetje magie een beetje vriendelijkheid oh zoete blindheid helemaal over me heen vier bladeren op een klaver Ik hing gewoon een beetje schaduw over e op baby doe een langzame float je bent een goed uitziende rivierboot en is niet die lieve blindheid die goed voor me is bij de wijnstok drink de wijn van mijn vader Goedemorgen bij de wijnstok drink de wijn van mijn vader Goedemorgen Mornin! oh zoete blindheid een beetje magie een beetje vriendelijkheid oh zoete blindheid helemaal over me heen vertel het alsjeblieft niet aan mijn moeder Ik ben een salon en een liefhebber van maneschijn e op baby doe een langzame float je bent een goed uitziende rivierboot en is die blindheid met lieve ogen niet goed voor mij (vraag me niet want ik) ga je niet vertellen wat ik heb gedronken ga je niet vertellen wat ik heb gedronken ga je niet vertellen wat ik heb gedronken wijn van verwondering Zich afvragen! (trouwens) zoete blindheid een beetje magie een beetje vriendelijkheid oh zoete blindheid helemaal over me heen laat papa het niet horen hij gelooft niet in de geest van de ginmolen e op baby doe een langzame float je ziet er goed uit rivierboot en is die lieve blindheid niet goed voor mij goed voor mij nu is die blindheid met zoete ogen niet goed voor mij