Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 5th dimension Songtekst: the sailboat song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 5th dimension - the sailboat song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the sailboat song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 5th dimension! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 5th dimension en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the sailboat song .

Origineel

I'm on a sailboat ride see how she takes the wind sea's rolling off her side far from where the tidees in I let the sea take me places I never have been Stars dance upon the night clouds balance on the wind the phosphorescent light of waters I can wander in I let the sea take me places I never have been There's someone by my side soft as a breeze from land as sweet as wake is white oceans sleep within her hand I let the sea take me places that I understand

 

Vertaling

Ik maak een zeilboottocht kijk hoe ze de wind neemt de zee rolt van haar zijde ver van waar het tij ingaat Ik laat de zee me plaatsen brengen waar ik nog nooit ben geweest Sterren dansen in de nacht wolken balanceren op de wind het fosforescerende licht van water waarin ik kan ronddwalen Ik laat de zee me plaatsen brengen waar ik nog nooit ben geweest Er staat iemand aan mijn zijde zacht als een briesje vanaf het land zo zoet als kielzog is wit oceanen slapen in haar hand Ik laat de zee me plaatsen brengen die ik begrijp