Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 5th dimension Songtekst: the worst that could happen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 5th dimension - the worst that could happen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the worst that could happen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 5th dimension! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 5th dimension en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the worst that could happen .

Origineel

Girl, I heard you're getting married Girl, I heard you're getting married This time you're really sure And this is the end They say you really mean it This guy's the one that makes you feel So safe, so sane and so secure And baby if he loves you more than me And baby if he loves you more than me Maybe it's the best thing Maybe it's the best thing for you But it's the worst that could happen to me. I'm never gettin' married, never gettin' married You know that's not my scene But a girl like you needs to be married I've known all along you couldn't live forever in between. And baby if he loves you more than me And baby if he loves you more than me Maybe it's the best thing Maybe it's the best thing for you But it's the worst that could happen to me. And girl I don't really blame you For having a dream of your own Hey girl I don't really blame you A woman like you needs a house and a home. Baby if he really loves you more than me Maybe it's the best thing Maybe it's the best thing for you But it's the worst that could happen to me. Oh girl don't wanna get married Girl I'm never, never gonna marry Oh it's the worst thing that could happen Oh girl.....

 

Vertaling

Meisje, ik heb gehoord dat je gaat trouwen Meisje, ik heb gehoord dat je gaat trouwen Deze keer weet je het echt zeker En dit is het einde Ze zeggen dat je het echt meent Deze kerel is degene die je laat voelen Zo veilig, zo gezond en zo veilig En schat als hij meer van je houdt dan van mij En schat als hij meer van je houdt dan van mij Misschien is dat het beste Misschien is het het beste voor jou Maar het is het ergste dat me kan overkomen. Ik ga nooit trouwen, nooit trouwen Weet je, dat is niet mijn scène Maar een meisje als jij moet trouwen Ik heb altijd geweten dat je niet eeuwig kunt leven tussenin. En schat als hij meer van je houdt dan van mij En schat als hij meer van je houdt dan van mij Misschien is dat het beste Misschien is het het beste voor jou Maar het is het ergste dat me kan overkomen. En meid ik geef je niet echt de schuld Voor een eigen droom Hey meid, ik geef je niet echt de schuld Een vrouw zoals jij heeft een huis en een huis nodig. Baby als hij echt meer van je houdt dan van mij Misschien is dat het beste Misschien is het het beste voor jou Maar het is het ergste dat me kan overkomen. Oh meisje wil niet trouwen Meisje, ik ga nooit trouwen Oh, het is het ergste dat kan gebeuren Oh meid.....