Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 5th dimension Songtekst: ticket to ride

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 5th dimension - ticket to ride ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ticket to ride? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 5th dimension! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 5th dimension en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ticket to ride .

Origineel

I think I'm gonna be sad, I think it's today, yeah. The girl that's driving me mad, Is going away. She's got a ticket to ride, She's got a ticket to ride, She's got a ticket to ride, But she don't care. She said that living with me, is bringing her down yeah. For she would never be free When I was around. She's got a ticket to ride, She's got a ticket to ride, She's got a ticket to ride, But she don't care. I don't know why she's riding so high, She ought to think twice, She ought to do right by me. Before she gets to saying goodbye, She ought to think twice, She ought to do right by me. I think I'm gonna be sad, I think it's today yeah. The girl that's driving me mad Is going away, yeah. She's got a ticket to ride, She's got a ticket to ride, She's got a ticket to ride, But she don't care.

 

Vertaling

Ik denk dat ik verdrietig zal zijn Ik denk dat het vandaag is, ja. Het meisje dat me gek maakt, Gaat weg. Ze heeft een kaartje om te rijden, Ze heeft een kaartje om te rijden, Ze heeft een kaartje om te rijden, Maar het kan haar niet schelen. Ze zei dat bij mij wonen, brengt haar naar beneden ja Want ze zou nooit vrij zijn Toen ik in de buurt was. Ze heeft een kaartje om te rijden, Ze heeft een kaartje om te rijden, Ze heeft een kaartje om te rijden, Maar het kan haar niet schelen. Ik weet niet waarom ze zo hoog rijdt, Ze zou twee keer moeten nadenken, Ze zou het goed bij me moeten doen. Voordat ze afscheid neemt, Ze zou twee keer moeten nadenken, Ze zou het goed bij me moeten doen. Ik denk dat ik verdrietig zal zijn Ik denk dat het vandaag is ja. Het meisje dat me gek maakt Gaat weg, ja. Ze heeft een kaartje om te rijden, Ze heeft een kaartje om te rijden, Ze heeft een kaartje om te rijden, Maar het kan haar niet schelen.