Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 5th dimension Songtekst: wedding bell blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 5th dimension - wedding bell blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wedding bell blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 5th dimension! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 5th dimension en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wedding bell blues .

Origineel

Bill I love you so I always will I look at you and see the passion eyes of May Oh but am I ever gonna see my wedding day? Oh I was on your side Bill when you were losin' I'd never scheme or lie Bill There's been no foolin' but kisses and love won't carry me till you marry me Bill Bill I love you so I always will and in your voice I hear a choir of carousels Oh but am I ever gonna hear my wedding bells? I was the one came runnin' when you were lonely I haven't lived one day not loving you only but kisses and love won't carry me till you marry me Bill Bill I love you so I always will and though devotion rules my heart I take no bows Oh but Bill you know I wanna take my wedding vows Come on Bill Come on Bill I got the wedding bell blues

 

Vertaling

Bill, ik hou zo veel van je ik zal altijd Ik kijk naar je en zie de passieogen van mei Oh, maar zal ik ooit zien mijn trouwdag? Oh ik stond aan jouw kant Bill toen je verloor Ik zou Bill nooit plannen of liegen Er is niet gek geweest maar kussen en liefde zullen me niet dragen totdat je met me trouwt Bill Bill, ik hou zo veel van je ik zal altijd en in je stem hoor ik een koor van carrousels Oh, maar ik zal het ooit horen mijn trouwklokken? Ik was degene die rende toen je eenzaam was Ik heb geen dag geleefd niet alleen van je houden maar kussen en liefde zullen me niet dragen totdat je met me trouwt Bill Bill, ik hou zo veel van je ik zal altijd en hoewel toewijding mijn hart regeert Ik neem geen strikken Oh maar Bill weet je Ik wil mijn huwelijksgeloften afleggen Kom op Bill Kom op Bill Ik heb de trouwbel-blues