Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 5th dimension Songtekst: what does it take to win your love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 5th dimension - what does it take to win your love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what does it take to win your love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 5th dimension! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 5 van 5th dimension en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what does it take to win your love .

Origineel

What does it take to win your love for me? How can I make this dreame true for me? Oh, I just got to know, Oh, baby, 'cause I love you so, Gonna blow for you I've tried, I've tried, I've tried, I've tried in every way I could to make you see how much I love you Oh, I thought you understood So you gotta make me see, What does it take to win your love for me?

 

Vertaling

Wat is er nodig om jouw liefde voor mij te winnen? Hoe kan ik deze droom waarmaken voor mij? Oh, ik heb het net weten, Oh, schat, omdat ik zo van je hou, Ik ga voor je blazen Ik heb het geprobeerd, ik heb het geprobeerd, ik heb het geprobeerd, Ik heb het op alle mogelijke manieren geprobeerd Ik kan je laten zien hoeveel ik van je hou Oh, ik dacht dat je het begreep Dus je moet me laten zien, Wat is er nodig om jouw liefde voor mij te winnen?