Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 6lack Songtekst: Ex Calling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 6lack - Ex Calling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ex Calling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 6lack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 6 van 6lack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ex Calling .

Origineel

Scrolling through these mother fucking texts They ain't say nothing but the same shit Put that shit on do not disturb Bitch I'm in the studio Three in the morning I'm on do not disturb My last little fling I put that shit in the dirt Hop out the car screamin' I can hear my ex calling Don't know why my ex calling Why the fuck my ex calling Don't know why my ex calling I can see my ex calling Hold up why my ex calling Don't know why my ex calling Why the fuck my ex calling

 

Vertaling

Scroll door deze moeder fucking teksten Ze zeggen niets anders dan dezelfde shit Zet dat shit op, niet storen Ik ben in de studio Drie uur in de ochtend ga ik niet storen Mijn laatste kleine fling, ik steek die kak in het vuil Hop uit de auto screamin ' Ik kan mijn ex-oproep horen Weet niet waarom mijn ex bellen Waarom de neef mijn ex bellen Weet niet waarom mijn ex bellen Ik kan mijn ex-roeping zien Houd op waarom mijn ex bellen Weet niet waarom mijn ex bellen Waarom de neef mijn ex bellen