Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 7 days away Songtekst: the calling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 7 days away - the calling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the calling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 7 days away! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 7 van 7 days away en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the calling .

Origineel

You push me, you test me, just take it all the way I always find myself underneath Your skin I drown myself in tears from the anger and agony The picture's clear, that you got the best of me It kills us all to stand alone Closing walls, I'm on my own Slept so long But I'll wait, for the calling, I've struggled with you I'm done with the crawling And I can see through, your eyes And all of your pain's revealing Your lies, my wounds at least are healing One last kiss goodbye, I finally cut the strings Take your time, to let all your sorrow bleed If you fall, you fall alone Take it all this is your show The flame is gone But I'll wait, for the calling, I've struggled with you I'm done with the crawling And I can see through, your eyes And all of your pain's revealing Your lies, my wounds at least are healing Your falling, the calling, is not so far away You always find yourself underneath You push me, you test me, just take it all away I always find myself underneath But I'll wait, for the calling, I've struggled with you I'm done with the crawling, and I can see through Your eyes and all of your fake Your lies, the calling awaits

 

Vertaling

Je duwt me, je test me, doe het gewoon helemaal Ik zit er altijd onder Jouw huid Ik verdrink mezelf in tranen van de woede en pijn Het beeld is duidelijk, dat je het beste van mij hebt Het doodt ons allemaal om alleen te staan Muren sluiten, ik sta er alleen voor Zo lang geslapen Maar ik wacht, voor de roeping, ik heb met je geworsteld Ik ben klaar met kruipen En ik kan door je ogen kijken En al je pijn is onthullend Jouw leugens, mijn wonden genezen tenminste Een laatste kus vaarwel, ik heb eindelijk de touwtjes doorgesneden Neem de tijd om al je verdriet te laten bloeden Als je valt, val je alleen Neem het allemaal, dit is jouw show De vlam is weg Maar ik wacht, voor de roeping, ik heb met je geworsteld Ik ben klaar met kruipen En ik kan door je ogen kijken En al je pijn is onthullend Jouw leugens, mijn wonden genezen tenminste Je val, de roeping, is niet zo ver weg Je zit er altijd onder Je duwt me, je test me, haal het gewoon allemaal weg Ik zit er altijd onder Maar ik wacht, voor de roeping, ik heb met je geworsteld Ik ben klaar met kruipen en ik kan er doorheen kijken Je ogen en al je nep Uw leugens, de roeping wacht op u