Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 78 violet Songtekst: hothouse

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 78 violet - hothouse ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hothouse? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 78 violet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 7 van 78 violet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hothouse .

Origineel

You stand so still, hiding on the corner, waiting for a sign toe, Ie, oh, I know your type, yeah you're all the same, but who am I to blame, when I fall deep. In the beginning you intrigue, but the way you move, it terrifies me, and you remind me of those things, that I don't need. [Chorus] You're a hothouse flower, something I cannot handle, you-o-o-o-o-o, you-o-o-o-o-o, can't handle you, you cant' handle you. I take one step, then I take one backwards, I'm kinda curious, oh no, you got me, already. In the beginning you succeed, but the way you move, it terrifies me, and you remind me of those things, that I don't need. [Chorus] I don't need your mess, I don't need your shadow, I don't need your bed, I always found it shallow. Ooh-oh-oh-oh-oh-oh. [Chorus] [x2]

 

Vertaling

Je staat zo stil, verstopt op de hoek, wachtend op een teken teen, dat wil zeggen, oh, Ik ken je type, ja je bent allemaal hetzelfde, maar wie ben ik de schuld, als ik diep val. In het begin intrigeer je, maar de manier waarop je beweegt, het maakt me bang, en je herinnert me aan die dingen, die ik niet nodig heb. [Refrein] Je bent een kasbloem, iets wat ik niet aankan, jij-o-o-o-o, jij-o-o-o-o-o kan je niet aan, je kunt je niet aan. Ik zet een stap, dan neem ik een stap achteruit, Ik ben nogal nieuwsgierig, oh nee, je hebt me al. In het begin lukt het, maar de manier waarop je beweegt, het maakt me bang, en je herinnert me aan die dingen, die ik niet nodig heb. [Refrein] Ik heb je rotzooi niet nodig, Ik heb je schaduw niet nodig, Ik heb je bed niet nodig, Ik vond het altijd oppervlakkig. Ooh-oh-oh-oh-oh-oh. [Refrein] [x2]