Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 78 violet Songtekst: take my hand

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 78 violet - take my hand ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take my hand? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 78 violet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 7 van 78 violet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take my hand .

Origineel

Take my hand, I'll show you how to get up to the slide. I will be watching, I will be waiting, on the other side. There'll be time for everything let's sit and spell just now Take my hand (x2) I'll show you how. Everything I've ever done has brought me back to here everything I have I'd give to see the future clear. Know this time I'll face my fear say rightt here right now take my hand (x2) show me how. (Pause Music) Twenty times there my heart broke might have broke a couple I guess but when you show up I swear my heart poppe'd right through my chest. Here is how you tie a shoelace here iss how you climb a tree here is what you need to do things way better than me. I'll be here by your side as God and time allow take my hand (x2) I'll show you how. Take my hand take my hand I'll show you how. (Rip. x3)

 

Vertaling

Pak mijn Hand, Ik zal je laten zien hoe om naar de glijbaan te gaan. Ik zal kijken, Ik zal wachten, aan de andere kant. Er zal voor alles tijd zijn laten we zitten en zojuist spellen Pak mijn hand (x2) Ik zal je laten zien hoe. Alles wat ik ooit heb gedaan heeft me hier weer naartoe gebracht alles wat ik heb zou ik geven om de toekomst duidelijk te zien. Weet deze keer Ik zal mijn angst onder ogen zien zeg hier nu meteen pak mijn hand (x2) laat me zien hoe. (Pauzeer muziek) Twintig keer brak daar mijn hart misschien een paar gebroken denk ik maar als je komt, zweer ik mijn hart schoot dwars door mijn borst. Hier is hoe je een schoenveter knoopt hier is hoe je in een boom klimt hier is wat je nodig hebt om dingen te doen veel beter dan ik. Ik sta hier aan je zijde als God en tijd het toelaten pak mijn hand (x2) Ik zal je laten zien hoe. Pak mijn Hand pak mijn Hand Ik zal je laten zien hoe. (Rip. X3)