Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 883 Songtekst: non mi arrendo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 883 - non mi arrendo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van non mi arrendo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 883! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 8 van 883 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals non mi arrendo .

Origineel

Tanto ti aspetter ti guarder abbracciare il tuo amore e poi ti parler di qualunque cosa per non farti dire "come stai" Forse tu non mi vedrai ma io sar sempre dietro gli angoli bui ti aprir la strada non ti lascer mai (mai, mai) Io non mi arrender tanto so che il tempo mi aiuter solo di notte quel brivido alla gola di malinconia per te Quel profumo sentir e il tuo corpo come per incanto sar quasi uscito dal sogno quasi mia realt Forse un giorno sar bello fare tardi insieme a te e contare i passi tuoi sulle scale dei pensieri miei Come se, come se come se tutto il mondo fosse fermo ad osservare noi forse un giorno sar bello sar bello prima o poi Tanto ti aspetter

 

Vertaling

Hij zal op je wachten. # Kijk hoe je je liefde omhelst en dan # # Hij zal met je praten over alles # Om te voorkomen dat je zegt "hoe gaat het" Je mag me niet zien Maar ik zal altijd rond donkere hoeken zijn Ik zal je de weg wijzen Ik zal je nooit, nooit verlaten Ik geef het niet op. Ik weet dat de tijd me zal helpen Alleen 's nachts die rilling in mijn keel van melancholie voor jou Dat parfum dat ik zal ruiken En je lichaam zal Bijna uit bijna mijn realiteit Misschien zal het op een dag leuk zijn Om laat te zijn met jou en tel je stappen Op de trap van mijn gedachten Alsof, alsof Alsof de hele wereld Staat stil naar ons te kijken Misschien zal het op een dag leuk zijn Op een dag zal het mooi zijn. # Het zal op je wachten