Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 9 days Songtekst: a cold new year

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 9 days - a cold new year ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a cold new year? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 9 days! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 9 van 9 days en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a cold new year .

Origineel

It's been buried inside me please don't let me go home the pain of a new day Present, past, eternity Youth Was so cold clocks now unwind my beauty things have changed my body is growing old What a Cold new year The pain, if it stays will kill me in all so I can get out of here what a cold new year the pain, if it stays will kill me in all So I can get out of here out of here...

 

Vertaling

Het is in mij begraven laat me alsjeblieft niet naar huis gaan de pijn van een nieuwe dag Heden, verleden, eeuwigheid Jeugd was zo koud klokken winden nu mijn schoonheid af dingen zijn veranderd mijn lichaam wordt oud Wat een koud nieuwjaar De pijn, als het blijft zal me in alles doden zodat ik hier weg kan wat een koud nieuwjaar de pijn, als het blijft zal me in alles doden Zodat ik hier weg kan weg van hier...