Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 9 days Songtekst: dance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 9 days - dance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 9 days! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 9 van 9 days en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dance .

Origineel

(k.Edwards) Dance with me moonlight on a floor made of sky Dance with me darling Protect my spirits flight Dance with me moonlight Before your bad side wakes Before the sun rises up before I feel the pain of the fight Dance with me for my lover won't move He never forgave Dance with me for my lovers asleep cold in his grave dance with me dance with me dance until I die

 

Vertaling

(k. naar buiten) Dans met mij maanlicht op een vloer gemaakt van lucht Dans met mij schat Bescherm mijn geestenvlucht Dans met mij maanlicht Voordat je slechte kant wakker wordt Voordat de zon opkomt voordat ik de pijn van het gevecht voel Dans met mij want mijn geliefde beweegt niet Hij vergaf het nooit Dans met mij voor mijn slapende minnaars koud in zijn graf dans met mij dans met mij dans tot ik sterf