Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 9 days Songtekst: fallen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 9 days - fallen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fallen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 9 days! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 9 van 9 days en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fallen .

Origineel

(K. Edwards/M. Walz) Darken my eyes With innocence And Capture my life In a red paper box I've fallen from this world Fallen from reality And broken my wings Spreading out our history over thorns and nails My little child My little child help me I've fallen (Whisper) You break me with your porcelain hands You take me to painful lands You break me Into tears and blood Did you want me? Did you want my love?

 

Vertaling

(K. Edwards / M. Walz) Maak mijn ogen donker Met onschuld En leg mijn leven vast In een rode kartonnen doos Ik ben van deze wereld gevallen Gevallen uit de realiteit En mijn vleugels gebroken Onze geschiedenis verspreiden over doornen en nagels Mijn kleine kind Mijn kleine kind Help mij ik ben gevallen (Fluisteren) Je breekt mij met je porseleinen handen Jij neemt mij naar pijnlijke landen Je breekt mij In tranen en bloed Wilde je mij? Wilde je mijn liefde?