Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 9 days Songtekst: regret

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 9 days - regret ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van regret? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 9 days! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 9 van 9 days en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals regret .

Origineel

(K. Edwards) You finger tips your touch every little movement regret Your eyes so wild your voice a muses song regret you capture me sweeping paint over a canvas regret you frighten me your red lipstick and your purple eyes regret I never meant to hurt you oh no... I never meant to cut you your darker side has left me oh no... Heing out of mushroom cakes Your glass cheeks and bitter tongue still sweet regret I never meant to hurt you oh no... I never meant to cut you your darker side has left me oh no... Heing out of mushroom cakes I never meant to hurt you oh no... I never meant to cut you your darker side has left me oh no... Heing out of mushroom cakes

 

Vertaling

(K. Edwards) Je vingertoppen jouw aanraking elke kleine beweging spijt Je ogen zo wild je stem een muzeslied spijt je legt me vast vegende verf over een canvas spijt je maakt me bang je rode lippenstift en je paarse ogen spijt het was nooit mijn bedoeling om je pijn te doen Oh nee... Ik wilde je nooit snijden je donkere kant heeft me verlaten Oh nee... Heing uit paddestoelkoekjes Je glazen wangen en bittere tong nog steeds lief spijt het was nooit mijn bedoeling om je pijn te doen Oh nee... Ik wilde je nooit snijden je donkere kant heeft me verlaten Oh nee... Heing uit paddestoelkoekjes het was nooit mijn bedoeling om je pijn te doen Oh nee... Ik wilde je nooit snijden je donkere kant heeft me verlaten Oh nee... Heing uit paddestoelkoekjes