Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 9 days Songtekst: swing it solo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 9 days - swing it solo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van swing it solo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 9 days! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter 9 van 9 days en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals swing it solo .

Origineel

(K. Edwards) Take this Take everything Take what I've never had Take what I left behind I'm startin' over I'm leavin' you for the last god damn time 'Cause I can dance with myself a little sway of my hips a little kick to the side a little solo dip I can swing by myself I can swing without you I can have my cherry pie and I can eat it too So give me What you want to give me all that you took from me 'cause I've found somebody else but I can still swing it by myself I said I swing, yeah a swingity ding ity ding I said I swing, yeah a bee bop a boodly bing Yeah but you know that I'm mad 'cause I'm spinnin' all by myself but I'm not all that bad and you know I've got nothin' else to do with my time So I think I swing on by.... (right past you) I said I swing, yeah a swingity ding ity ding I said I swing, yeah a bee bop a boodly bing

 

Vertaling

(K. Edwards) Pak aan Neem alles Neem wat ik nooit heb gehad Neem wat ik heb achtergelaten Ik begin opnieuw Ik laat je achter voor de laatste verdomde tijd Omdat ik met mezelf kan dansen een beetje zwaaien van mijn heupen een kleine trap opzij een kleine solo-duik Ik kan alleen zwaaien Ik kan zonder jou zwaaien Ik kan mijn kersentaart nemen en ik kan het ook eten Dus geef mij Wat je wilt geef mij alles wat je van me afnam omdat ik iemand anders heb gevonden maar Ik kan het nog steeds alleen slingeren Ik zei dat ik slinger, ja een zwaaiende ding Ik zei dat ik slinger, ja een bee bop een boodly bing Ja maar je weet dat ik gek ben Omdat ik helemaal alleen draai maar zo slecht ben ik niet en jij weet Ik heb niets anders te maken met mijn tijd Dus ik denk dat ik voorbij ga ... (vlak langs jou) Ik zei dat ik slinger, ja een zwaaiende ding Ik zei dat ik slinger, ja een bee bop een boodly bing