Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 9811 Songtekst: dance with the moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 9811 - dance with the moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dance with the moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 9811! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 9811 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dance with the moon .

Origineel

I like to listen to my phonograph records and I like to sit and watch my television set. 10,00 people jumpin' up and down lookin' at me like I'm their circus clown. I'm not sure what you've heard about me. I'm not sure what you think about me cause I sing to the moon. Somewhere, someone's crazy, crazier than you. I sing to the moon. And I dance with the moon. I like to be alone when I'm feelin' kind of reckless and I like to walk up and down the boulevard. 10,000 people walking up the street lookin' at me like I'm some kind of freak.

 

Vertaling

Ik luister graag naar mijn grammofoonplaten en ik zit graag en kijk naar mijn televisietoestel. 10,00 mensen springen op en neer kijkend naar me alsof ik hun circusclown ben. Ik weet niet zeker wat je over mij hebt gehoord. Ik weet niet zeker wat je van me vindt, want Ik zing voor de maan. Ergens is iemand gek, gekker dan jij. Ik zing voor de maan. En ik dans met de maan. Ik ben graag alleen als ik me roekeloos voel en ik loop graag de boulevard op en af. 10.000 mensen lopen de straat op en kijken naar me alsof ik een soort freak ben.