Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 9811 Songtekst: pisces tramp

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 9811 - pisces tramp ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pisces tramp? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 9811! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 9811 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pisces tramp .

Origineel

I know a girl. She means the world to me. She's on my mind all of the time but I think she don't know I exist. She don't know I even care. She don't know I can't resist her. She don't know I'm always there. I know a girl. She turned my world upside down. She's all I need but she don't see me when I'm around. She don't want me when I'm alone. And she don't want me to love her for long. Yesterday's paper is all that I am. And I'm in love with a pisces tramp. Yes I'm in love with a pisces tramp. I know a girl. She got to close to my soul. She wants to be free. It broke me down but I let her go. I know a girl.

 

Vertaling

Ik ken een meisje. Ze betekent de wereld voor mij. Ze is de hele tijd in mijn gedachten, maar ik denk ze weet niet dat ik besta. Ze weet niet dat het me zelfs kan schelen. Ze weet niet dat ik haar niet kan weerstaan. Ze weet niet dat ik er altijd ben. Ik ken een meisje. Ze zette mijn wereld op zijn kop. Ze is alles wat ik nodig heb, maar ze ziet me niet als ik in de buurt ben. Ze wil me niet als ik alleen ben. En ze wil niet dat ik lang van haar hou. De krant van gisteren is alles wat ik ben. En ik ben verliefd op een zwerver van Vissen. Ja, ik ben verliefd op een zwerver van Vissen. Ik ken een meisje. Ze kwam te dicht bij mijn ziel. Ze wil vrij zijn. Het brak me, maar ik liet haar gaan. Ik ken een meisje.