Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: 9811 Songtekst: sunny 73

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: 9811 - sunny 73 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sunny 73? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van 9811! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter van 9811 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sunny 73 .

Origineel

It's sunny and 74 degrees just outside of my cosmic cabaret. Tell me when the rain will go away. And a boy cries out to his brother. Don't follow me. Don't follow me. Don't follow me. No, don't follow me. 'Cause I won't be where it's sunny and 73. Ain't it funny how it seems? My luck is like a weeping willow. It sways but never seems to find a piece of shade. And a boy cries out to his sister. Don't follow me. Don't follow me.... It's sunny and 73 degrees but I know a storm is on the way. Because it's me I can say. Because it's me I can say. No Don't follow me....

 

Vertaling

Het is zonnig en 74 graden net buiten mijn kosmische cabaret. Vertel me wanneer de regen zal verdwijnen. En een jongen schreeuwt het uit naar zijn broer. Volg me niet. Volg me niet. Volg me niet. Nee, volg me niet. Omdat ik niet zal zijn waar het zonnig is en 73. Is het niet grappig hoe het lijkt? Mijn geluk is als een treurwilg. Het slingert maar lijkt nooit een stukje schaduw te vinden. En een jongen schreeuwt naar zijn zus. Volg me niet. Volg me niet ... Het is zonnig en 73 graden maar ik weet dat er een storm op komst is. Omdat ik het ben kan ik zeggen. Omdat ik het ben kan ik zeggen. Nee, volg me niet ...