Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Álex Ubago ( Alejandro Martínez de Ubago Rodríguez) Songtekst: Si tú te vas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Á ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Si tú te vas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Álex Ubago ( Alejandro Martínez de Ubago Rodríguez)! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Á van Álex Ubago ( Alejandro Martínez de Ubago Rodríguez) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Si tú te vas .

Origineel

Quise creer que todo era eterno Que nada iba a cambiar Soñé un verano que ahora es invierno Y quema mucho más  Dime qué puedo cambiar Yo solo quiero estar contigo Nadie tendrá tu lugar Lo sé Si tú te vas Yo aquí me quedo sufriendo Sigo sufriendo Si tú te vas Aquí me quedo esperando y sigo perdiendo Si tú te vas En mi vida, esta herida No se va a cerrar Si tú te vas No va a cambiar lo que siento Sigo sufriendo No sé qué hacer si tú te vas Nunca me enamoraré De otra mujer, de otra mujer No sé qué hacer si tú te vas Y aunque no te olvidaré No lloraré, no lloraré De tantos besos ya nos quedan pocos Y así comienza la inseguridad que da Cuando en tus ojos se reflejan otros y aparece el miedo de no verte más  Esta guerra fría no hace bien a nadie Ni tú ni yo somos culpables Deja que tu boca sea quien nos desarme Para quedarme  Si tú te vas Yo aquí me quedo sufriendo Sigo sufriendo Si tú te vas Y me quedo esperando y sigo perdiendo Si tú te vas En mi vida, esta herida No se va a cerrar Si tú te vas No va a cambiar lo que siento Sigo sufriendo No sé qué hacer si tú te vas. Nunca me enamoraré De otra mujer, de otra mujer No sé qué hacer si tú te vas Y aunque no te olvidaré No lloraré, no lloraré. Quédate quédate quédate quédate Para enseñarte lo que podemos ser No existe nada de ti que yo me pueda perder Me queda un plan para amarte y no lo tienes que saber. Si tú te vas Yo aquí me quedo sufriendo Sigo sufriendo Si tú te vas Yo aquí me quedo esperando y Sigo perdiendo Si tú te vas En mi vida, esta herida No se va a cerrar Si tú te vas No va a cambiar lo que siento y Sigo sufriendo No sé qué hacer si tú te vas. Nunca me enamoraré De otra mujer, de otra mujer No sé qué hacer si tú te vas Y aunque no te olvidaré No lloraré, no lloraré No sé qué hacer si tú te vas Nunca me enamoraré De otra mujer, de otra mujer No sé qué hacer si tú te vas Y aunque no te olvidaré No lloraré, no lloraré No sé qué hacer si tú te vas. 

 

Vertaling

Ik wilde geloven dat alles eeuwig was Dat er niets zou veranderen Ik droomde van een zomer die nu winter is En het brandt veel meer. Vertel me wat ik kan veranderen Ik wil gewoon bij je zijn Niemand zal jouw plaats hebben Ik weet of je gaat Ik lijd hier Ik lijd nog steeds Als jij gaat Hier blijf ik wachten en ik blijf verliezen Als jij gaat In mijn leven deze wond Het gaat niet dicht als je gaat Het zal niet veranderen hoe ik me voel Ik lijd nog steeds Ik weet niet wat ik moet doen als je weggaat, ik zal nooit verliefd worden Van een andere vrouw, van een andere vrouw Ik weet niet wat ik moet doen als je weggaat En hoewel ik je niet zal vergeten Ik zal niet huilen, ik zal niet huilen Van zoveel kussen hebben we er al maar een paar En zo begint de onzekerheid die geeft Wanneer anderen in je ogen worden weerspiegeld en de angst om je niet meer te zien verschijnt. Deze koude oorlog doet niemand goed Jij noch ik zijn schuldig Laat je mond degene zijn die ons uit elkaar haalt Om te blijven als je gaat Ik lijd hier Ik lijd nog steeds Als jij gaat En ik blijf wachten en ik blijf verliezen Als jij gaat In mijn leven deze wond Het sluit niet Als jij gaat Het zal niet veranderen hoe ik me voel Ik lijd nog steeds Ik weet niet wat ik moet doen als je weggaat. Nooit zal ik verliefd worden Van een andere vrouw, van een andere vrouw Ik weet niet wat ik moet doen als je weggaat En hoewel ik je niet zal vergeten Ik zal niet huilen, ik zal niet huilen. Blijf, blijf, blijf Om u te laten zien wat we kunnen zijn Er is niets aan jou dat ik kan missen Ik heb een plan om van je te houden en je hoeft het niet te weten. Als jij gaat Ik lijd hier Ik lijd nog steeds Als jij gaat Ik wacht hier en Ik blijf verliezen Als jij gaat In mijn leven deze wond Het sluit niet Als jij gaat Het zal niet veranderen hoe ik me voel en ik lijd nog steeds Ik weet niet wat ik moet doen als je weggaat. Nooit zal ik verliefd worden Van een andere vrouw, van een andere vrouw Ik weet niet wat ik moet doen als je weggaat En hoewel ik je niet zal vergeten Ik zal niet huilen, ik zal niet huilen Ik weet niet wat ik moet doen als je weggaat, ik zal nooit verliefd worden Van een andere vrouw, van een andere vrouw Ik weet niet wat ik moet doen als je weggaat En hoewel ik je niet zal vergeten Ik zal niet huilen, ik zal niet huilen Ik weet niet wat ik moet doen als je weggaat.