Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Alejandra Guzmán ( Alejandra Gabriela Guzmán Pinal) Songtekst: yo te esperaba

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: A ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yo te esperaba? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Alejandra Guzmán ( Alejandra Gabriela Guzmán Pinal)! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Alejandra Guzmán ( Alejandra Gabriela Guzmán Pinal) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yo te esperaba .

Origineel

Yo te esperaba y veia mi cuerpo crecer mientras buscaba el nombre que te di en le espejo fui la luna llena y de perfil contigo dentro, jamas fui tan feliz Moria por sentir tus piernecitas fragiles pateando la obscuridad de mi vientre maduro Soñar no cuesta no y con los ojos humedos te veia tan alto es mas en la cima del mundo Yo te esperaba imaginando a ciegas el color de tu mirada y el timbre de tu voz Muerta de miedo le rogaba al cielo que te deje llegar lejor, mucho mas que yo Yo te esperaba y pintaba sobre las paredes de tu cuarto cuentos en color restaba sin parar, dias al calendario solo tu me podrias jurar el mono de cenario El mundo es como es y no puedo cambiartelo pero siempre te seguire para darte una mano Yo te esperaba imaginando a ciegas el color de tu mirada y el timbre de tu voz Hoy que te tengo pido al cielo que me deje verte llegar lejos mucho mas que yo Yo te esperaba y el espejo nos miraba mientras ya te amaba.. 

 

Vertaling

ik wachtte op je en zag mijn lichaam groeien tijdens het zoeken de naam die ik je gaf in de spiegel Ik was de volle maan en in profiel met jou binnen, ik was nog nooit zo blij Moria te voelen je kwetsbare beentjes in het donker trappen van mijn volwassen buik Dromen kost geen nee en met natte ogen Ik zag je zo hoog dat het meer is bovenop de wereld wachtte ik op je blindelings de kleur voorstellen van je blik en het timbre van je stem Doodsbang Ik smeekte de hemel om je te verlaten kom ver, veel meer dan ik had verwacht en geschilderd op de muren van uw kamerverhalen in kleur non-stop, dagen naar de kalender Alleen jij zou het kunnen zweren de aap uit het cenario De wereld is zoals hij is en ik kan het niet veranderen maar ik zal je altijd volgen Om je een handje te helpen, wachtte ik op je blindelings de kleur voorstellen van je blik en het timbre van je stem Vandaag heb ik je Ik vraag de hemel om je zover te zien gaan veel meer dan ik, ik had je verwacht en de spiegel keek naar ons terwijl Ik hield al van je