Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Armonía 10 ( Armonía 10) Songtekst: Sufro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: A ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sufro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Armonía 10 ( Armonía 10)! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Armonía 10 ( Armonía 10) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sufro .

Origineel

Sufro, al no tenerte yo a mi lado Lloro, desde el día en que te fuiste (x2) ¡Ven, por favor! De rodillas, te diré Que eres mi amor La ilusión de mi vivir (x2) Sufro, al no tenerte yo a mi lado Lloro, desde el día en que te fuiste (x2) ¡Ven, por favor! De rodillas, te diré Que eres mi amor La ilusión de mi vivir (x2) Sufro, al no tenerte yo a mi lado Lloro, desde el día en que te fuiste (x2) ¡Ven, por favor! De rodillas, te diré Que eres mi amor La ilusión de mi vivir (x4) 

 

Vertaling

Ik lijd, omdat ik je niet aan mijn zijde heb Ik huil, vanaf de dag dat je wegging (x2) Kom, alsjeblieft! Op mijn knieën zal ik het je vertellen Dat je mijn liefde bent De illusie van mijn leven (x2) Ik lijd, omdat ik je niet aan mijn zijde heb Ik huil, vanaf de dag dat je wegging (x2) Kom, alsjeblieft! Op mijn knieën zal ik het je vertellen Dat je mijn liefde bent De illusie van mijn leven (x2) Ik lijd, omdat ik je niet aan mijn zijde heb Ik huil, vanaf de dag dat je wegging (x2) Kom, alsjeblieft! Op mijn knieën zal ik het je vertellen Dat je mijn liefde bent De illusie van mijn leven (x4)