Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Amália Rodrigues Songtekst: El Toro Y La Luna

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: A ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van El Toro Y La Luna? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Amália Rodrigues! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Amália Rodrigues en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals El Toro Y La Luna .

Origineel

La luna se está peinando En los espejos del río. Y un toro la está mirando Entre la jara escondido. Cuando llega la alegre mañana Y la luna se escapa del río El torito se mete en el agua Embistiendo al ver que se ha ido. Ese toro enamorado de la luna Que abandona por la noche la maná' Es pintado de amapola y aceituna Y le puso campanero el mayoral. Los romeros de los montes Le besan la frente, Las estrellas de los cielos Le bañan de plata Y el torito que es bravío De casta valiente Abanicos de colores Parecen sus patas. La luna viene esta noche Con una bata de cola Y el toro la está esperando Entre la jara y las sombras. En la cara del agua del río Donde duerme la luna lunera El torito celoso perdío La vigila como un centinela. 

 

Vertaling

De maan kamt In de spiegels van de rivier. En een stier kijkt naar haar Tussen de verborgen rotsroos. Als de gelukkige ochtend komt En de maan ontsnapt uit de rivier De stier gaat het water in Bang om te zien dat hij weg is. Die stier verliefd op de maan Wie verlaat het manna 's nachts' Het is geschilderd papaver en olijf En de burgemeester belde hem. De rozemarijn van de bergen Ze kussen zijn voorhoofd, De sterren van de hemel Ze baden hem in zilver En de kleine stier die dapper is Van dappere kaste Gekleurde fans Ze zien eruit als hun benen. De maan komt vanavond Met een bata de cola En de stier wacht op haar Tussen de rode roos en de schaduwen. Op het gezicht van het rivierwater Waar de maanmaan slaapt De jaloerse kleine stier verloor Hij waakt over haar als een schildwacht.