Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Amaral ( Eva Amaral & Juan Aguirre) Songtekst: Van Como Locos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: A ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Van Como Locos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Amaral ( Eva Amaral & Juan Aguirre)! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Amaral ( Eva Amaral & Juan Aguirre) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Van Como Locos .

Origineel

Van corriendo desde el alto Son caballos desbocados Son los ríos subterráneos Son espíritus sagrados Han tomado la ciudad Y son parte de algo inabarcable. Van viviendo por delante Van vagando por las calles Nada les podrá detener Van como locos Como locos, como locos van No les importa lo que piensen Van como locos Como locos, como locos van No les importa lo que puedan pensar Caen rodando abrazados Y comiéndose los labios Agarrados de las manos Invocando a soles incendiarios Y no hay nada que perder El cielo ya lo daban por ganado Ellos saben que su tiempo Es aquel que ahora ha comenzado Y nada les podrá detener Van como locos Como locos, como locos van No les importa lo que piensen Van como locos Como locos, como locos van No les importa lo que piensen, no No les importa lo que puedan pensar. Nada les podrá detener Ahora nada les podrá detener Van como locos Como locos, como locos van No les importa lo que piensen Van como locos Como locos, como locos van No les importa lo que piensen. Van como locos Como locos, como locos van No les importa lo que piensen Van como locos Como locos, como locos van No les importa lo que piensen, no No les importa lo que puedan pensar. 

 

Vertaling

Ze lopen van bovenaf Het zijn weggelopen paarden Het zijn de ondergrondse rivieren Het zijn heilige geesten Ze hebben de stad ingenomen En ze maken deel uit van iets eindeloos. Ze leven vooruit Ze dwalen door de straten Niets kan ze tegenhouden. Ze gaan als een gek Als een gek, als een gek gaan ze Het kan ze niet schelen wat ze denken Ze worden gek Als een gek, als een gek gaan ze Het kan ze niet schelen wat ze denken. Ze vallen, rollen, houden elkaar vast En zijn lippen opeten Handen vasthouden Oproepen van brandgevaarlijke zonnen En er valt niets te verliezen De hemel gaven ze al voor vee Ze weten dat hun tijd Hij is degene die nu is begonnen En niets kan ze tegenhouden. Ze worden gek Als een gek, als een gek gaan ze Het kan ze niet schelen wat ze denken Ze worden gek Als een gek, als een gek gaan ze Het maakt ze niet uit wat ze denken, nee Het kan ze niet schelen wat ze denken. Niets kan ze tegenhouden Niets kan ze nu stoppen Ze worden gek Als een gek, als een gek gaan ze Het kan ze niet schelen wat ze denken Ze worden gek Als een gek, als een gek gaan ze Het kan ze niet schelen wat ze denken. Ze worden gek Als een gek, als een gek gaan ze Het kan ze niet schelen wat ze denken Ze worden gek Als een gek, als een gek gaan ze Het maakt ze niet uit wat ze denken, nee Het kan ze niet schelen wat ze denken.