Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a boogie wit da hoodie Songtekst: get to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a boogie wit da hoodie - get to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a boogie wit da hoodie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a boogie wit da hoodie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get to you .

Origineel

[Intro: A Boogie Wit Da Hoodie] Metro Boomin' make it boom Yeah, Metro Boomin' make it boom, make it boom [Chorus 1: A Boogie Wit Da Hoodie] Don't be telling me you're through 'Cause I be thinking, that it's true, that it's true Telling me about your new boo When I don't wanna face the truth, if it's true I just wanna get to you Anything to get to you, get to you I just wanna get to you Anything to get to you, get to you [Verse: A Boogie Wit Da Hoodie] I always had you in some new Loubs Never let you complain about your shoes, 'bout your shoes When nobody would listen to me I know, that I can talk to you, talk to you 'Cause everybody else is clueless, no excuses Keep on saying they gon' do shit, never do shit She keep saying she gon' use me, I'ma use her I got on so many jewels, I feel like a jeweler I pulled up in a Patek, you pulled up in a Muller Double wedding band ring, she pulled up in a new fur Metro Boomin' on the beat, I feel like I'm cheating Showing me that nipple ring, I feel like you teasing You keep begging me to eat, girl, why you beasting? Can I take you to my suite? Yeah, for a weekend Can you come and give me brain? Make me a genius I could make that pussy beatbox, while I'm singing [Chorus 2: A Boogie Wit Da Hoodie] But when you tell me you're through I start to think, that shit is true, is it true? Telling me about your new boo When I don't wanna face the truth, if it's true I just wanna get to you Anything to get to you, get to you I just wanna get to you Anything to get to you, get to you I just wanna get to... [Verse 3: A Boogie Wit Da Hoodie & Future] I need to care to you, carefully, carefully I'm moving carefully, iggin' me, iggin' me It don't make sense to me, send for me, send for me Need you to win for me, care for me, care for me And if you care, make time for me, make time for me And when you lie to me, it just be killing me You're acting differently, I need to get to you I need you there for me, I need to get to you I need to get to you, carefully, carefully I'm moving carefully, iggin' me, iggin' me It don't make sense to me, sin for me, sin for me Need you to win for me, care for me, care for me And if you care, make time for me, make time for me And when you lie to me it just be killing me You're acting differently, I need to care to you I need you there for me If Young Metro don't trust you, I'm gon' shoot you

 

Vertaling

[Intro: A Boogie Wit Da Hoodie] Metro Boomin' make it boom Yeah, Metro Boomin' make it boom, make it boom [Chorus 1: A Boogie Wit Da Hoodie] Don't be telling me you're through 'Cause I be thinking, that it's true, that it's true Vertel me over je nieuwe boo Terwijl ik de waarheid niet onder ogen wil zien, als het waar is I just wanna get to you Alles om bij je te komen, bij je te komen I just wanna get to you Alles om bij je te komen, bij je te komen [Verse: A Boogie Wit Da Hoodie] I always had you in some new Loubs Never let you complain about your shoes, 'bout your shoes When nobody would listen to me I know, that I can talk to you, talk to you 'Cause everybody else is clueless, no excuses Ze blijven zeggen dat ze iets gaan doen, maar doen nooit iets Ze blijft zeggen dat ze me gaat gebruiken, ik ga haar gebruiken Ik heb zoveel juwelen aan, ik voel me net een juwelier Ik liep in een Patek, jij in een Muller Double wedding band ring, she pulled up in a new fur Metro Boomin' on the beat, I feel like I'm cheating Showing me that nipple ring, I feel like you teasing Je blijft me smeken om te eten, meisje, waarom proest je? Kan ik je meenemen naar mijn suite? Ja, voor een weekend. Kun je me hersenen komen geven? Maak me een genie Ik zou dat poesje kunnen laten beatboxen, terwijl ik zing [Chorus 2: A Boogie Wit Da Hoodie] But when you tell me you're through Ik begin te denken, die shit is waar, is het waar? Telling me about your new boo When I don't wanna face the truth, if it's true I just wanna get to you Alles om bij jou te komen, kom bij jou I just wanna get to you Anything to get to you, get to you I just wanna get to... [Verse 3: A Boogie Wit Da Hoodie & Future] I need to care to you, carefully, carefully Ik beweeg voorzichtig, iggin' me, iggin' me It don't make sense to me, send for me, send for me Need you to win for me, care for me, care for me En als je om me geeft, maak dan tijd voor me, maak tijd voor me En als je tegen me liegt, maakt het me kapot Je gedraagt je anders, ik moet naar je toe Je moet er voor me zijn, ik moet naar je toe Ik moet naar je toe, voorzichtig, voorzichtig I'm moving carefully, iggin' me, iggin' me It don't make sense to me, sin for me, sin for me Need you to win for me, care for me, care for me En als je om me geeft, maak dan tijd voor me, maak tijd voor me En als je tegen me liegt, wordt het gewoon mijn dood Je gedraagt je anders, ik moet om je geven Ik heb je daar nodig voor mij Als Young Metro je niet vertrouwt, schiet ik je neer