Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: a camp Songtekst: rock n roll ghost

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a camp - rock n roll ghost ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rock n roll ghost? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a camp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van a camp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rock n roll ghost .

Origineel

Well, you know And you go When i'm alone i have no cause To think about the sheet We used to know You made a snow Well, you came And you stayed No one here to raise a toast Be my guest And i will be your host To a rock n roll ghost A rock n roll ghost Well, you said: "She's better off dead" You think that i'm a ... lot of words But i was much to young And much too cool for words Look at me not No one here to raise a toast Take me by the hand And raise a toast Oh, the rock n roll ghost To a rock n roll ghost We don't know until we come There's no one here to raise a toast I look into the mirror and i see The rock'n roll ghost My rock'n roll ghost

 

Vertaling

Nou, weet je En jij gaat. Als ik alleen ben heb ik geen reden om aan het laken te denken We used to know You made a snow Nou, je kwam En je bleef Niemand hier om een toast uit te brengen Wees mijn gast en ik zal je gastheer zijn Op een rock n roll geest Een rock n roll geest Nou, je zei: "Ze is beter af dood" Je denkt dat ik een... hoop woorden ben. Maar ik was veel te jong En veel te cool voor woorden. Kijk me niet aan. Niemand hier om een toast uit te brengen. Neem me bij de hand And raise a toast Oh, de rock n roll geest Op een rock n roll geest We weten het niet tot we komen Er is niemand hier om een toast uit te brengen Ik kijk in de spiegel en ik zie De rock'n roll geest Mijn rock'n roll geest